Продължете към съдържанието
cooolbox-services

Свободни, Активни, Свързани

с Гига бърз Интернет за дома и офиса

cooolbox-free-mobile

Без ограничения в услугата

Не се поставя лимит на обема на трафика. Надеждна оптична връзка, през цялото време – без забавяне и буфериране.

Без срочни договори

Всички наши услуги за дома предоставяме без инсталационна такса с безсрочен договор. Всеки може да прекрати договора си, без неустойки, от момента, в който върне предоставеното оборудване или с едномесечно предизвестие.

Без скрити такси

Плащаш това, което си заявил. Без инсталационни такси и неясни условия.

cooolbox-free

Активни

cooolbox-active-mobile

Висока скорост

Мигновено качване и сваляне на файлове, изображения и видеа. Стрийминг на видео съдържание с HD резолюция, без закъснения или буфериране. По-бърза комуникация и работа в реално време с приятели, колеги и партньори от цял свят.

Неограничено забавление

Всякакви интерактивни забавления са възможни – гейминг в реално време, “over-the-top” услуги, гледане на телевизия с функции за времеви контрол, виртуална реалност…

Повече възможности

Интернет едновременно за всички у дома и в офиса. Мигновен достъп до видео обучения и онлайн курсове. Потенциал за превръщане на домовете в “умни къщи” и управление на всичко в тях от разстояние.

cooolbox-active

Свързани

cooolbox-connected-mobile

100% оптична мрежа

Изцяло оптичната мрежа на Cooolbox гарантира сигурна и надеждна интернет връзка, която не се влияе от атмосферните условия. Изградена е по технологията Active Optical Network (AON), при която всяка услуга се предоставя по отделно оптично влакно от техническия център до дома или офиса. То не се споделя с други потребители и позволява симетрични скорости и бърза диагностика от нашата 24/7 техническа поддръжка.

24/7 обслужване на клиенти

Експертна техническа поддръжка по телефон и e-mail, достъпна по всяко време на денонощието през цялата година. Посещение на адрес до 24 часа след подаване на сигнала. Отговорен и отзивчив екип за работа с клиенти.

Иновативен клиентски портал

Лесно управление на услугите по всяко едно време от всякъде. Автоматично плащане. Добавяне и спиране на допълнителни пакети. Отключване на спряна услуга за 24 часа.

cooolbox-connected