Продължете към съдържанието

  cooolbox-services

  Свободни, Активни, Свързани

  с Гига бърз Интернет за дома и офиса

  cooolbox-free-mobile

  Без ограничения в услугата

  Не се поставя лимит на обема на трафика. Надеждна оптична връзка, през цялото време – без забавяне и буфериране.

  Без срочни договори

  Всички наши услуги за дома предоставяме без инсталационна такса с безсрочен договор. Всеки може да прекрати договора си, без неустойки, от момента, в който върне предоставеното оборудване или с едномесечно предизвестие.

  Без скрити такси

  Плащаш това, което си заявил. Без инсталационни такси и неясни условия.

  cooolbox-free

  Активни

  cooolbox-active-mobile

  Висока скорост

  Мигновено качване и сваляне на файлове, изображения и видеа. Стрийминг на видео съдържание с HD резолюция, без закъснения или буфериране. По-бърза комуникация и работа в реално време с приятели, колеги и партньори от цял свят.

  Неограничено забавление

  Всякакви интерактивни забавления са възможни – гейминг в реално време, “over-the-top” услуги, гледане на телевизия с функции за времеви контрол, виртуална реалност…

  Повече възможности

  Интернет едновременно за всички у дома и в офиса. Мигновен достъп до видео обучения и онлайн курсове. Потенциал за превръщане на домовете в “умни къщи” и управление на всичко в тях от разстояние.

  cooolbox-active

  Свързани

  cooolbox-connected-mobile

  100% оптична мрежа

  Изцяло оптичната мрежа на Cooolbox гарантира сигурна и надеждна интернет връзка, която не се влияе от атмосферните условия. Изградена е по технологията Active Optical Network (AON), при която всяка услуга се предоставя по отделно оптично влакно от техническия център до дома или офиса. То не се споделя с други потребители и позволява симетрични скорости и бърза диагностика от нашата 24/7 техническа поддръжка.

  24/7 обслужване на клиенти

  Експертна техническа поддръжка по телефон и e-mail, достъпна по всяко време на денонощието през цялата година. Посещение на адрес до 24 часа след подаване на сигнала. Отговорен и отзивчив екип за работа с клиенти.

  Иновативен клиентски портал

  Лесно управление на услугите по всяко едно време от всякъде. Автоматично плащане. Добавяне и спиране на допълнителни пакети. Отключване на спряна услуга за 24 часа.

  cooolbox-connected