Оптично влакно директно до Вашия офис
 • Гига скорости

  Ускорено развитие на вашия бизнес. Мигновено качване и сваляне на файлове, изображения и видеа. Стрийминг на видео съдържание с HD резолюция, без закъснения или буфериране.
 • Гига ефективност

  По-бърза комуникация и работа в реално време с колеги и клиенти от цял свят. Провеждане на конферентни видео връзки и уебинари без "насичане". Капацитет за всички служители и устройства в офиса.
 • Гига възможности

  Незабавен достъп до облачните услуги. Приложение на VR в бизнеса. Потенциал за създаване на нови продукти и услуги, които не са били възможни досега поради ограниченията в капацитета на скоростта.

Услуги

cooolOffice

 • 1 Gbps*
  симетричен интернет

*максимално достижими скорости


6900

лв/мес. без ДДСВиж повече ›››


1 sip

1 SIP номер
500 безплатни минути

*пакетът е допълнителен към основната услуга cooolOffice

990

лв/мес. без ДДС


Виж повече ›››


5 sip

5 SIP номера
3000 безплатни минути

*пакетът е допълнителен към основната услуга cooolOffice

5900

лв/мес. без ДДС


Виж повече ›››


Покритие

София

Пловдив

Велико Търново


Провери адрес за покритие ›››


Какво казват за нас

Изборът на Cooolbox ни позволи да постигнем безпроблемно многократен ръст през последните 4 години. Фирмата се доказа като надежден партньор, тъй като предлага кратки срокове за предоставяне на услугите, най-добрите параметри на пазара, както и гарантираност на наличността на предложените капацитети. Денонощната поддръжка е на световно ниво и в малкото случаи, когато се е налагало да ползваме нейните услуги, винаги са успявали да намерят ефективно решение.

Георги Соколов, Национален Мениджър - България, Reward Gateway

Изключително доволни сме от услугите на Cooolbox. Достъпът до интернет е както е описан в договора, без колебания в скоростта или свързаността. При нужда от съдействие или възникнал проблем, реакцията на съпорта е бърза и адекватна. Мнението ни за Cooolbox е, че компанията е добър и надежден партньор.

Димитър Попов, Системен Администратор, КИА Моторс България

В нашата работа се стремим да дадем най-доброто за своите клиенти, затова им предлагаме 24/7 поддръжка по телефон, имейл и специална онлайн система за обслужване на клиенти. Затова за нас е важно да работим със сигурен и надежден доставчик на интернет и телекомуникационни услуги за нашия офис. В лицето на Cooolbox ние намерихме такъв! За времето, което работим с Вас, винаги сме получавали услуга и обслужване на най-високо ниво.
Благодарим Ви за професионалното отношение!

Светослав Илиев, Оперативен Мениджър, СуперХостинг.БГ ООД

Клиенти, които ни се довериха