Оптично влакно директно до Вашия офис
 • Гига скорости

  Ускорено развитие на вашия бизнес. Мигновено качване и сваляне на файлове, изображения и видеа. Стрийминг на видео съдържание с HD резолюция, без закъснения или буфериране.
 • Гига ефективност

  По-бърза комуникация и работа в реално време с колеги и клиенти от цял свят. Провеждане на конферентни видео връзки и уебинари без "насичане". Капацитет за всички служители и устройства в офиса.
 • Гига възможности

  Незабавен достъп до облачните услуги. Приложение на VR в бизнеса. Потенциал за създаване на нови продукти и услуги, които не са били възможни досега поради ограниченията в капацитета на скоростта.

Услуги

cooolOffice

 • 1 Gbps*
  симетричен интернет

*максимално достижими скорости


6900

лв/мес. без ДДСВиж повече ›››


1 sip

1 SIP номер
500 безплатни минути

*пакетът е допълнителен към основната услуга cooolOffice

990

лв/мес. без ДДС


Виж повече ›››


5 sip

5 SIP номера
3000 безплатни минути

*пакетът е допълнителен към основната услуга cooolOffice

5900

лв/мес. без ДДС


Виж повече ›››


Покритие

София

покритие за бизнес  услуги

Пловдив

покритие за бизнес  услуги покритие за домашни и бизнес услуги

Велико Търново

покритие за бизнес  услуги покритие за домашни и бизнес услуги

Провери адрес за покритие ›››


Какво казват за нас

Изборът на Cooolbox ни позволи да постигнем безпроблемно многократен ръст през последните 4 години. Фирмата се доказа като надежден партньор, тъй като предлага кратки срокове за предоставяне на услугите, най-добрите параметри на пазара, както и гарантираност на наличността на предложените капацитети. Денонощната поддръжка е на световно ниво и в малкото случаи, когато се е налагало да ползваме нейните услуги, винаги са успявали да намерят ефективно решение.

Георги Соколов, Национален Мениджър - България, Reward Gateway

Изключително доволни сме от услугите на Cooolbox. Достъпът до интернет е както е описан в договора, без колебания в скоростта или свързаността. При нужда от съдействие или възникнал проблем, реакцията на съпорта е бърза и адекватна. Мнението ни за Cooolbox е, че компанията е добър и надежден партньор.

Димитър Попов, Системен Администратор, КИА Моторс България

В нашата работа се стремим да дадем най-доброто за своите клиенти, затова им предлагаме 24/7 поддръжка по телефон, имейл и специална онлайн система за обслужване на клиенти. Затова за нас е важно да работим със сигурен и надежден доставчик на интернет и телекомуникационни услуги за нашия офис. В лицето на Cooolbox ние намерихме такъв! За времето, което работим с Вас, винаги сме получавали услуга и обслужване на най-високо ниво.
Благодарим Ви за професионалното отношение!

Светослав Илиев, Оперативен Мениджър, СуперХостинг.БГ ООД

Клиенти, които ни се довериха