Кои сме ние

Cooolbox е високотехнологична телекомуникационна компания, която оперира в градовете София, Пловдив и Велико Търново.

Наследник е на ITD Network - един от първите и най-големи доставчици на международен Интернет в страната, с повече от 20 години опит в разработването на интегрирани телекомуникационни решения.

Компанията разполага с изградена мрежа за пренос на данни от най-ново поколение, която е активна и 100% оптична (AON), по технологията Fiber To The Home.

Услугите, които предлага, са гигабитов оптичен интернет, IP телевизия, IP телефония и градска оптична свързаност. Те са предназначени за домашни, бизнес клиенти и оператори.

Мисия и визия

Да предоставяме бърза, сигурна и стабилна връзка, за да отключим потенциала и свободата, които предлага Интернет.

Чрез услугите ни да повишаваме качеството на живот в градовете, в които сме, и да ги направим по-привлекателни. 

Инфраструктура и оборудване

В градовете, в които оперираме, имаме изградена 100% собствена инфраструктура.

Мрежата до абоната е изградена изцяло с оптични кабели и елементи.

Използваме единствената по рода си технология Fiber To The Home, която е AON (Active Optical Network), за свързване на абоната чрез резервирано оптично влакно директно до техническия център.

Екипът ни от висококвалифицирани специалисти участва в разработването и инженеринга на устройствата, които са произведени специално за нуждите на компанията.

Какво казват за нас

Като дългогодишен Ваш клиент искам да изразя задоволството си от предоставените от Вас услуги.

Интернетът е с много добро качество и скорост. Проблемите с него през годините могат да се преброят на едната ми ръка, като при никакви положения не мога да кажа, че те са били някакви сериозни.

Телевизията Ви е с най-доброто качество на пазара в момента и предлага много разнообразно съдържание, съобразено с всички потребителски групи.

Не на последно място е удовлетвореността ми от поддръжката Ви, както в офисите, така и по телефон или online. Вие и Вашите колеги винаги сте се отзовавали за разрешаването на всякакви възникнали проблеми в най-кратки срокове, независимо дали е било за нещо дребно или по-сериозно.

Благодаря и продължавайте в същия дух!

Иво Аргиров

Абонат съм на Cooolbox от 3-4 години. Оценката ми за предоставените услуги е повече от отлична. Основното предимство е стабилността. Нямам спомен от прекъсване на услугата от момента, в който съм станал абонат. Всъщност, имаше един случай, в който устройството вкъщи се беше развалило и го разбрах, връщайки се от почивка. Беше заменено в рамките на часове, като се има предвид, че беше почивен ден. Мисля, че това говори, само по себе си, за отношението на служителите на компанията към потребителя.

За мен, като средностатистически потребител Интернет, услугата е перфектна като скорости на ъплоуд и даунлоуд, и като стабилност. Т.нар. fiber to the home е нещо страхотно и безспорно си казва думата.

По отношение на ТВ услугата - признавам, че това изначално ме привлече като абонат, тъй като няма канал (най-вече тези, излъчващи футбол), който да ми липсва. Има страхотно разнообразие от канали във всички области. Другите големи предимства за мен са в голямото количество HD канали и най-вече в безпроблемното ползване във всякакви атмосферни условия (за разлика от предходния ми оператор, който в лошо време просто липсваше).

Вилимир Митрев

От скоро съм клиент на Cooolbox, но вече забелязвам  разлика в качеството на телевизията, в сравнение с предишния оператор, който ползвах. Картината е кристална, звукът също. Гледането на предавания и филми е вече истинско удоволствие.
Скоростта на интернет връзката също е впечатляваща, а в днешно време това вече е необходимост.

Мая Тодорова