Skip to content

Считано от 01.04.2020 г., започваме отново да включваме нови абонати.

    Уважаеми потребители,

    Преди малко повече от две седмици обявихме спиране на новите инсталации на услуги, с цел осигуряване на максимална сигурност за нашите техници и клиенти от разпространението на COVID-19. През това време, успяхме да организираме и набавим всичко необходимо за екипите ни: маски, ръкавици, шлемове, калцуни, както и различни дезинфекциращи продукти. Направихме инструктажи за използването на материалите и работа в условия на пандемия, разделихме хората, така че да не се припокриват и вече можем да обявим:

    Считано от 01.04.2020 г., започваме отново да включваме нови абонати.

    Работата ще се извършва при засилени мерки за сигурност. Поради допълнителните правила, които трябва да се спазват, темпове за изпълнение на заявките вероятно ще са по-бавни.

    В този труден момент, когато е важно да останем по домовете си, за да защитим себе си и близките, Интернет става основно поле за работа, обучение, забавление. Ние сме тук и работим върху това да се чувствате сигурни и удовлетворени, докато използвате нашите услуги.

    Останалите ни отдели продължават да работят по схемата, която обявихме и в предходното ни съобщение. Колегите от отдели Обслужване на клиенти и Техническа поддръжка са на разположение на националния ни номер 0800 45 845 със стандартно работно време:

    Обслужване на клиенти
    Понеделник – Петък: от 08:00 до 20:00 часа
    Събота: от 09:00 до 18:00 часа

    Техническа поддръжка: 24/7

    От екипа на Cooolbox