Уважаеми клиенти, По случай великденските празници, Coool центровете ни в Пловдив и Велико Търново няма да работят в периода 06.04.2018 г. - 09.04.2018 г.

Прочети още ›››


Функциите за времеви контрол стават все по-популярни и все по-често използвани от нашите потребители. Добавянето на нови канали, които да ги поддържат е най-желаното допълнение към телевизионната ни услуга. Радваме се да ви съобщим, че от днес добавяме възможност за времеви контрол към още от най-гледаните канали:

Прочети още ›››


Уважаеми клиенти,

На 09.01.2018 г. влизат в сила нови Общи условия (ОУ), приложими към индивидуалните договори между Кулбокс АД и неговите потребители - физически лица, отменящи досега действащите. За потребители, с вече сключени /заварени/ индивидуални договори, промените влизат в сила на 13.02.2018 г.

Прочети още ›››


Уважаеми клиенти,

По случай предстоящите празнични дни, Coool центровете ни в Пловдив и Велико Търново няма да работят в следните интервали:

Прочети още ›››


През изминалата нощ беше регистрирана авария, причинена от грешка в системата ни за управление на мрежата, която засегна голяма част от абонатите ни на домашни пакетни услуги. Тя вече е отстранена, но много от устройствата не са успели да получат конфигурация...

Прочети още ›››