17/01/2019

Кулбокс спира предлагането на пакет HBO

Поради изтичането на договора с "Ейч Би Оу България" АД и неуспешните преговори за подновяването му, пакет HBO, включващ каналите HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD и Cinemax 2 HD, отпада от портфолиото на предлаганите допълнителни услуги от “Кулбокс” АД.

Положихме максимални усилия да продължим договорните си отношения и да запазим предлагането на посочените канали, но не успяхме да постигнем удовлетворително споразумение. Бяха ни предложени много по-тежки финансови условия и минимални гаранции за брой абонати, които не е във възможностите ни да изпълним. Допълнително повлия и фактът, че цената за крайни потребители на HBO GO през www.hbogo.bg е значително по-ниска от тази предложена на нас като посредници.

Препоръчваме на нашите потребители, които харесват продукциите на HBO, да се абонират директно за предлаганата от тях услуга на www.hbogo.bg.

Заплащаните до момента такси за допълнителен пакет HBO, ще отпаднат и повече няма да присъстват в месечните фактури на потребителите, заявили този пакет. Предплатените месечни такси, ще бъдат кредитирани.