Дълго време в “кухнята” на Cooolbox ви приготвяхме нещо ново, свежо и единствено по рода си! 

Радваме се да споделим с вас, че от днес официално стартира новата пакетна услуга cooolHome, която е предназначена за домашни потребители. Тя ще включва гига бърз интернет, интерактивна телевизия и безплатни минути за разговори. 

Какви са новостите?

Прочети още ›››
Знаете ли защо почти нямаме coool центрове и не откриваме нови?

От много време ни се върти една нестандартна идея и решихме най-накрая да я осъществим. И така, докато на всеки ъгъл цъфти офис след офис, от 15.08.2016 г. /понеделник/ coool центърът ни на ул. “Байкал” № 2 в Пловдив ще преустанови своята дейност. 

Сигурно ще си помислите, че сме луди :) Но...

Прочети още ›››
Представяме ви My Cooolbox. Той е съвършено нов и различен! По-красив и по-функционален от всякога :) Работихме по него месеци наред и планираме до края на годината да бъде още по-богат на функции. 

Нашето желание е порталът да бъде място, с помощта на което абонатите ни сами да управляват услугите си, да им спестява времето за посещение на Coool център, всичко да е лесно и удобно. 

Какво променихме?

Прочети още ›››Остават броени часове до старта на 15-тото Европейско първенство по футбол
организирано от УЕФА. Домакин на турнира тази година ще бъде Франция. За първи път в първенството ще участват 24 отбора, вместо досегашните 16. Очаквайте вълнуващи футболни моменти от 10 юни до 10 юли, когато ще се проведат двубоите за купата. 

Първата футболна среща ще бъде довечера в 22:00 часа, когато...

Прочети още ›››
Щастливи сме да споделим ГИГА новината на деня!

От днес стартираме новата бизнес услуга “cooolOffice”. С нея клиентите ни ще разполагат със симетрични интернет скорости до 1 Gbps (1000 Mbps). Това е 90 пъти повече от средната скорост на Интернета в България* и 178 пъти по-висока от средната скорост в света**.

От гигабитовата услуга могат да се възползват бизнес клиенти на територията на...

Прочети още ›››