Щастливи сме да споделим, че завърши успешно вторият етап на покритие в Тракия и вече всички зони на квартала са coool :) 

Побързайте да се възползвате от специалното ни предложение “Безплатен месец в Тракия”, защото важи само до 30.04.2016 г.! Можете да получите един безплатен месец, ако заявите домашна услуга от портфолиото на Cooolbox за адрес, който попада в зони от А7 до А13 на ж.к. “Тракия”, гр. Пловдив. Пълните условия на отстъпката “Безплатен месец в Тракия” ще откриете ТУК

Е, искате ли и вие да сте Coool? Лесно е!
Единственото, което трябва да направите, е...

Прочети още ›››На 26-ти март стартира новият канал HBO 3, който ще бъде посветен на най-доброто оригинално НВО съдържание - с тези новини ни зарадваха от HBO Европа. Друго нововъведение е, че от 21-ви март HBO Comedy вече е HBO 2. Тематичните канали HBO, HBO 2 и HBO 3 ще предоставят на българските почитатели пълната палитра от НВО съдържание, включително американски и европейски оригинални продукции, документални филми и топ кино заглавия от всички жанрове.

При нас новият канал ще бъде част от пакет HBO от деня на неговия старт. Цената на пакета остава без промяна. Заявете сега само за 9 лв./месец.


Какво да очаквате?

Прочети още ›››
Множество награди очакват всички спортни фенове, които се включат в “Шампионите на Diema Extra”!

Играта, организирана от “Нова Броудкастинг Груп”, стартира на 30 ноември 2015 г. и продължава до 10 януари 2016 г.
В продължение на пет седмици участниците ще печелят атрактивни предметни награди, а на финала ще бъдат раздадени и 11 големи награди.

Как да участвате за седмична награда?

Прочети още ›››


cooolbox logo


Нетърпеливи сме да ви разкажем за всички новости, които се случват около нас. Ето, че моментът настъпи!

Всичко започна преди три години, когато стартирахме процес на преструктуриране на компанията. Оттогава досега сме инвестирали над 5 млн. лв. в нашата мрежа и оборудване с цел повишаване на ефективността и преориентиране в предлаганите услуги - от интегрирани телекомуникационни решения за корпоративни клиенти и интернет доставчици към услуги за крайни клиенти, малки и средни фирми.

Какво ново предстои за нашите клиенти?

Прочети още ›››