Какво ще кажете, ако имаше начин да гледате избрани любими филми и сериали по FOX без нито една рекламa, предавания по National Geographic и Nat Geo Wild в удобно за вас време, независимо кога са излъчени през последната седмица, да спирате на пауза и превъртате кулинарните предавания по 24Kitchen, за да готвите заедно с Джейми Оливър или Рудолф?

Е, всичко това вече е възможно, защото желанията на много наши клиенти се сбъднаха. След дълги преговори с FOX International Channels са факт следните промени в ТВ листата ни...

Прочети още ›››Предстоят светли и празнични дни - време за споделени моменти с приятели, забавление и хубави емоции :)
Най-щастливи ще са почитателите на спорта! Защо ли?

Стартира безплатен отворен уикенд за каналите от пакет “Diema Extra”. От 29 април до 2 май 2016 г. всички наши абонати ще имат възможност да гледат безплатно спортно съдържание в HD качество в ефира на три телевизионни канала...

Прочети още ›››
Щастливи сме да споделим, че завърши успешно вторият етап на покритие в Тракия и вече всички зони на квартала са coool :) 

Побързайте да се възползвате от специалното ни предложение “Безплатен месец в Тракия”, защото важи само до 30.04.2016 г.! Можете да получите един безплатен месец, ако заявите домашна услуга от портфолиото на Cooolbox за адрес, който попада в зони от А7 до А13 на ж.к. “Тракия”, гр. Пловдив. Пълните условия на отстъпката “Безплатен месец в Тракия” ще откриете ТУК

Е, искате ли и вие да сте Coool? Лесно е!
Единственото, което трябва да направите, е...

Прочети още ›››На 26-ти март стартира новият канал HBO 3, който ще бъде посветен на най-доброто оригинално НВО съдържание - с тези новини ни зарадваха от HBO Европа. Друго нововъведение е, че от 21-ви март HBO Comedy вече е HBO 2. Тематичните канали HBO, HBO 2 и HBO 3 ще предоставят на българските почитатели пълната палитра от НВО съдържание, включително американски и европейски оригинални продукции, документални филми и топ кино заглавия от всички жанрове.

При нас новият канал ще бъде част от пакет HBO от деня на неговия старт. Цената на пакета остава без промяна. Заявете сега само за 9 лв./месец.


Какво да очаквате?

Прочети още ›››
Множество награди очакват всички спортни фенове, които се включат в “Шампионите на Diema Extra”!

Играта, организирана от “Нова Броудкастинг Груп”, стартира на 30 ноември 2015 г. и продължава до 10 януари 2016 г.
В продължение на пет седмици участниците ще печелят атрактивни предметни награди, а на финала ще бъдат раздадени и 11 големи награди.

Как да участвате за седмична награда?

Прочети още ›››