Представяме ви My Cooolbox. Той е съвършено нов и различен! По-красив и по-функционален от всякога :) Работихме по него месеци наред и планираме до края на годината да бъде още по-богат на функции. 

Нашето желание е порталът да бъде място, с помощта на което абонатите ни сами да управляват услугите си, да им спестява времето за посещение на Coool център, всичко да е лесно и удобно. 

Какво променихме?

Прочети още ›››Остават броени часове до старта на 15-тото Европейско първенство по футбол
организирано от УЕФА. Домакин на турнира тази година ще бъде Франция. За първи път в първенството ще участват 24 отбора, вместо досегашните 16. Очаквайте вълнуващи футболни моменти от 10 юни до 10 юли, когато ще се проведат двубоите за купата. 

Първата футболна среща ще бъде довечера в 22:00 часа, когато...

Прочети още ›››
Щастливи сме да споделим ГИГА новината на деня!

От днес стартираме новата бизнес услуга “cooolOffice”. С нея клиентите ни ще разполагат със симетрични интернет скорости до 1 Gbps (1000 Mbps). Това е 90 пъти повече от средната скорост на Интернета в България* и 178 пъти по-висока от средната скорост в света**.

От гигабитовата услуга могат да се възползват бизнес клиенти на територията на...

Прочети още ›››


Какво ще кажете, ако имаше начин да гледате избрани любими филми и сериали по FOX без нито една рекламa, предавания по National Geographic и Nat Geo Wild в удобно за вас време, независимо кога са излъчени през последната седмица, да спирате на пауза и превъртате кулинарните предавания по 24Kitchen, за да готвите заедно с Джейми Оливър или Рудолф?

Е, всичко това вече е възможно, защото желанията на много наши клиенти се сбъднаха. След дълги преговори с FOX International Channels са факт следните промени в ТВ листата ни...

Прочети още ›››Предстоят светли и празнични дни - време за споделени моменти с приятели, забавление и хубави емоции :)
Най-щастливи ще са почитателите на спорта! Защо ли?

Стартира безплатен отворен уикенд за каналите от пакет “Diema Extra”. От 29 април до 2 май 2016 г. всички наши абонати ще имат възможност да гледат безплатно спортно съдържание в HD качество в ефира на три телевизионни канала...

Прочети още ›››