coool-tv-screen
След дълга подготовка, най-накрая можем да обявим официално, че сме готови с новото си решение за предоставяне на телевизия. През последните години направихме проучвания на различни варианти и след като не намерихме готова платформа, която да отговаря на нашите изисквания, единствената опция беше да я разработим сами. Днес Ви представяме coool.tv.

Прочети повече ›››

Тагове: My Cooolbox , Cooolbox

Max Sport Plus logo
От днес, 10.01.2022 г., вече е налична възможността за добавяне на пакет MAX Sport Plus към ТВ услугите предлагани от Cooolbox. Пакетът включва четири спортни HD канала - MAX Sport 1 HD, MAX Sport 2 HD, MAX Sport 3 HD и MAX Sport 4 HD. Всеки потребител на телевизионна услуга от Cooolbox, може да се абонира за пакета през клиентския портал My Cooolbox, а месечната такса ще бъде 10,99 лв. с включено ДДС.

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox , My CooolboxНовата година почти пристигна при нас и с носталгия поглеждаме към 2016-та. Как неусетно се промъкна отново времето между задачи, хубави спомени, сбъднати мечти и планове за догодина!

С какво 2016-та остава в спомените ни...

Прочети повече ›››

Тагове: Офисът на Cooolbox , My Cooolbox , cooolOffice , cooolHome , Cooolbox , coool офисПредставяме ви My Cooolbox. Той е съвършено нов и различен! По-красив и по-функционален от всякога :) Работихме по него месеци наред и планираме до края на годината да бъде още по-богат на функции. 

Нашето желание е порталът да бъде място, с помощта на което абонатите ни сами да управляват услугите си, да им спестява времето за посещение на Coool център, всичко да е лесно и удобно. 

Какво променихме?

Прочети повече ›››

Тагове: My Cooolbox