coool-tv-screen
След дълга подготовка, най-накрая можем да обявим официално, че сме готови с новото си решение за предоставяне на телевизия. През последните години направихме проучвания на различни варианти и след като не намерихме готова платформа, която да отговаря на нашите изисквания, единствената опция беше да я разработим сами. Днес Ви представяме coool.tv.

Прочети повече ›››

Тагове: My Cooolbox , Cooolbox

Дълго отлагахме и се опитвахме да задържим процеса по увеличение на цените, но нарастващата инфлация и най-вече нарастването на разходите за електроенергия, оборудване и услуги, доведе до момент, в който се налага да предприемем тези стъпки.

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox

Считано от 01.06.2022 г. влизат в сила промени в Общите Условия (ОУ), приложими към сключения с Вас договор, свързани с привеждането им към разпоредбите на ЗЕС и подзаконовите актове по неговото прилагане.

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox

Уважаеми потребители,

Във връзка с Решение № РД-05-15/01.03.2022 г. на Съвета за електронни медии, на извънредно заседание, проведено на 1 март 2022 година, Комисията за регулиране на съобщенията взе решение предприятията, предоставящи обществени електронни съобщителни мрежи и/или услуги, временно да ограничат разпространението на територията на Република България на аудио-визуални медийни услуги (телевизионни програми) Russia Today и производните, както и на Спутник и производните.
В изпълнение на горните разпоредби, считано от днес 02.03.2022 г., временно спираме излъчването на каналите Russia Today и Russia Docu в нашата мрежа.

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox

Уважаеми потребители,

Във връзка с получено официално разпореждане от ГДБОП в МВР, на основание Закона за киберсигурност, за предприемане на действия за филтриране на трафика от над 45 000 интернет адреса, от които са извършвани опити за зловредна намеса в електронни системи или мрежи, сме започнали приоритетно работа по тази задача.
Моля да имате предвид настоящата информация, когато ползвате нашата услуга.

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox

Свободно място в офис

Развълнувани сме да споделим, че сме готови да разширим състава си и с нетърпение очакваме предстоящата ни среща с точния човек за позицията Маркетинг Специалист. Ето и малко повече подробности около профила на позицията…

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox