cooolchat-космонавт
Новата рубрика на нашия блог - “coоolch@t” ще ви среща с различни представители на компании свързани с дигиталния свят, както и с наши приятели и експерти в сферата на gaming и tech културата в България.
В края на горещите летни месеци стартираме рубриката ни с Моника Велкова - експерт по информационна сигурност в компанията Nebosystems.

Прочети повече ›››

Тагове: интервю , Cooolbox


Поради промени в търговските условия, А1 България ЕАД налага повишаване цената на допълнителен ТВ пакет MAX Sport Plus от 10,99 лв. на 11,35 лв. с ДДС.

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox

Рутер със зелен лан кабел

Дошъл е моментът за покупка на рутер, но кой е най-подходящ за вашето домакинство? Кой е “най-добрият” рутер и за какво да внимавате при неговия избор? Тези и още много въпроси ежедневно си задават потребителите на Интернет, в желанието си да намерят най-доброто решение за своите нужди.

Оказва се, че това е една доста предизвикателна задача и е почти невъзможно да получите еднозначен отговор: „Ето, това е рутерът! С главно Р!“ Лесно може да се изгубите в морето от марки, модели и препоръки от приятели, а ако искате сами да направите информиран избор, трябва да прочетете сборно около 5 (онлайн) енциклопедии по темата.

Ето защо решихме да го направим вместо вас. В следващите редове представяме списък от топ 5 критерии, на които да обърнете внимание при избора на устройство…

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox

Кулбокс Къща със схема на окабеляване

Промяната в потреблението на домашен интернет наложи технологиите и услугите да се развиват скоростно. Cooolbox предоставя на потребителите си интернет чрез изцяло оптична мрежа и технологията FTTH (fiber to the home).

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox

Поради промени в търговските условия, Нова Броудкастинг Груп налага повишаване цената на допълнителен ТВ пакет DiemaXtra от 11,99 лв. на 12,99 лв. с ДДС.

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox