Рутер със зелен лан кабел

Дошъл е моментът за покупка на рутер, но кой е най-подходящ за вашето домакинство? Кой е “най-добрият” рутер и за какво да внимавате при неговия избор? Тези и още много въпроси ежедневно си задават потребителите на Интернет, в желанието си да намерят най-доброто решение за своите нужди.

Оказва се, че това е една доста предизвикателна задача и е почти невъзможно да получите еднозначен отговор: „Ето, това е рутерът! С главно Р!“ Лесно може да се изгубите в морето от марки, модели и препоръки от приятели, а ако искате сами да направите информиран избор, трябва да прочетете сборно около 5 (онлайн) енциклопедии по темата.

Ето защо решихме да го направим вместо вас. В следващите редове представяме списък от топ 5 критерии, на които да обърнете внимание при избора на устройство…

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox

Уважаеми клиенти,

Желаем да Ви информираме, че от днес, 18.02.2016 г., ТВ листата ни е обновена с музикални канали MTV Hits на позиция 66 и Hit Mix Channel на позиция 81.


Прочети повече ›››

Уважаеми клиенти,


Информираме Ви, че Coool центърът ни на ул. „Ален Мак” № 6Б в гр. Велико Търново няма да работи на 19.02.2016 г.(петък) и 20.02.2016 г.(събота).

Можете да ползвате някой от алтернативните начини за плащане...


Прочети повече ›››

Подготвихме изненада за всички деца и техните родители.

От днес канал Disney Channel, намиращ се на позиция 49 в програмната схема, ще може да бъде управляван с...


Прочети повече ›››

Щастливи сме да Ви информираме, че до края на месец Април 2016 Cooolbox ще има пълно покритие в ж.к. Тракия, гр. Пловдив.

Подготвили сме специално предложение за всички, които с нетърпение ни очакваха...Прочети повече ›››

Уважаеми клиенти,

Желаем да Ви информираме, че от днес, 11.01.16 г., ТВ листата ни е обновена с каналите BIT и Bloomberg TV Bulgaria...

Прочети повече ›››