Рутер със зелен лан кабел

Дошъл е моментът за покупка на рутер, но кой е най-подходящ за вашето домакинство? Кой е “най-добрият” рутер и за какво да внимавате при неговия избор? Тези и още много въпроси ежедневно си задават потребителите на Интернет, в желанието си да намерят най-доброто решение за своите нужди.

Оказва се, че това е една доста предизвикателна задача и е почти невъзможно да получите еднозначен отговор: „Ето, това е рутерът! С главно Р!“ Лесно може да се изгубите в морето от марки, модели и препоръки от приятели, а ако искате сами да направите информиран избор, трябва да прочетете сборно около 5 (онлайн) енциклопедии по темата.

Ето защо решихме да го направим вместо вас. В следващите редове представяме списък от топ 5 критерии, на които да обърнете внимание при избора на устройство…

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox

Уважаеми клиенти,

Желаем да Ви информираме, че по случай Великден и свързаните с него почивни дни, нашите Coool центрове в гр. Пловдив и гр. Велико Търново няма да работят от 29.04.2016 г. до 02.05.2016 г. включително.


Прочети повече ›››

Предстои да проведем поредица от технически профилактики през месец aприл. Причината е подмяна на оборудване в опорната ни оптична мрежа. Ще бъдат засегнати частично услуги на домашни и бизнес абонати в градовете Пловдив и София. В рамките на интервалите за ремонтна дейност се очакват няколко прекъсвания на услугите с обща продължителност до 2 часа.

Планираните дни и часови интервали за ремонтна дейност са...


 


Прочети повече ›››

На 23-ти март 2016 г. предстои техническа профилактика в гр. Велико Търново. Причината е подмяна на оборудване в опорната ни оптична мрежа. Ще бъдат засегнати частично услуги на домашни и бизнес абонати в кв. Картала.

Ремонтната дейност ще се извърши в интервала...


Прочети повече ›››

Уважаеми клиенти,

Желаем да Ви информираме, че по случай Националния празник на България и свързаните с него почивни дни, нашите Coool центрове в гр. Пловдив и гр. Велико Търново няма да работят в интервала...


Прочети повече ›››

На 24-ти февруари 2016 г. предстои техническа профилактика в гр. Пловдив. Причината е подмяна на оборудване в оптичната ни мрежа. Ще бъдат засегнати услугите на малък брой домашни и бизнес абонати в районите около бул. "Пещерско шосе" и Парк "Отдих и култура".

Очаква се прекъсване на услугите в интервала между...


Прочети повече ›››