лога coool.tv

С напредъка на технологиите, забързания начин на живот и безкрайните възможности пред потребителите, услуги, които сме считали за удобни и практични в миналото, започнаха постепенно да избледняват. Една от тях е линейната кабелна телевизия, която все повече отстъпва място на съвременните методи за възпроизвеждане на телевизионно съдържание. И по-конкретно – стрийминг платформите. Те навлязоха в живота на всеки един от нас светкавично и направиха гледането на телевизия още по-приятно и вълнуващо. Разнообразието от платформи осигури на зрителите гъвкавост в избора и управлението на съдържание.

Но какво всъщност представляват тези платформи, какво ги отличава от стандартната телевизия и как да направим информиран избор? В следващите редове ще се опитаме да отговорим на тези въпроси.

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox

Уважаеми потребители,

Във връзка с получено официално разпореждане от ГДБОП в МВР, на основание Закона за киберсигурност, за предприемане на действия за филтриране на трафика от над 45 000 интернет адреса, от които са извършвани опити за зловредна намеса в електронни системи или мрежи, сме започнали приоритетно работа по тази задача.
Моля да имате предвид настоящата информация, когато ползвате нашата услуга.

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox

Свободно място в офис

Развълнувани сме да споделим, че сме готови да разширим състава си и с нетърпение очакваме предстоящата ни среща с точния човек за позицията Маркетинг Специалист. Ето и малко повече подробности около профила на позицията…

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox


coool.tv
Разработихме вариант, с който всеки наш настоящ абонат на домашна услуга ще може да тества приложението за период от три дни. Активация на тридневен пробен период за coool.tv може да се направи през портала www.coool.tv.

Прочети повече ›››

Тагове:

coool-tv-screen
След дълга подготовка, най-накрая можем да обявим официално, че сме готови с новото си решение за предоставяне на телевизия. През последните години направихме проучвания на различни варианти и след като не намерихме готова платформа, която да отговаря на нашите изисквания, единствената опция беше да я разработим сами. Днес Ви представяме coool.tv.

Прочети повече ›››

Тагове: My Cooolbox , Cooolbox