лога coool.tv

С напредъка на технологиите, забързания начин на живот и безкрайните възможности пред потребителите, услуги, които сме считали за удобни и практични в миналото, започнаха постепенно да избледняват. Една от тях е линейната кабелна телевизия, която все повече отстъпва място на съвременните методи за възпроизвеждане на телевизионно съдържание. И по-конкретно – стрийминг платформите. Те навлязоха в живота на всеки един от нас светкавично и направиха гледането на телевизия още по-приятно и вълнуващо. Разнообразието от платформи осигури на зрителите гъвкавост в избора и управлението на съдържание.

Но какво всъщност представляват тези платформи, какво ги отличава от стандартната телевизия и как да направим информиран избор? В следващите редове ще се опитаме да отговорим на тези въпроси.

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox

Младост 1А и 3 вече в покрите

Щастливи сме да обявим, че считано от днес, 13.09.2021 г., официално даваме старт на предлагането на услуги “за дома” в гр. София. Започваме от софийските квартали „Младост 1А“ и „Младост 3“, където сме готови с изградена 100% собствена оптична мрежа.

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox

От 1 юли 2021 г. към пакет DiemaXtra стартира нов богат на съдържание спортен канал - Diema Sport 3 HD. С добавянето на 4-ти канал в пакета, от тази дата се променя и цената на месечния абонамент за DiemaXtra на 11,99 лв. с ДДС.

Прочети повече ›››

От днес 25.01.2021 г. каналите BTV Comedy, BTV Cinema и BTV Lady, вече ще се излъчват в HD качество.

Прочети повече ›››

Cooolbox 2020

18/01/2021
космонавт с маска
Необичайна и изпълнена с неочаквани обрати беше 2020 година. Това, което със сигурност успяхме да извлечем като поука е...

Прочети повече ›››

Тагове: cooolMax , Cooolbox

От 01.09.2020 г. новият пакет ще е наличен в My Cooolbox и всеки желаещ, ще може да се абонира през платформата...

Прочети повече ›››