Рутер със зелен лан кабел

Дошъл е моментът за покупка на рутер, но кой е най-подходящ за вашето домакинство? Кой е “най-добрият” рутер и за какво да внимавате при неговия избор? Тези и още много въпроси ежедневно си задават потребителите на Интернет, в желанието си да намерят най-доброто решение за своите нужди.

Оказва се, че това е една доста предизвикателна задача и е почти невъзможно да получите еднозначен отговор: „Ето, това е рутерът! С главно Р!“ Лесно може да се изгубите в морето от марки, модели и препоръки от приятели, а ако искате сами да направите информиран избор, трябва да прочетете сборно около 5 (онлайн) енциклопедии по темата.

Ето защо решихме да го направим вместо вас. В следващите редове представяме списък от топ 5 критерии, на които да обърнете внимание при избора на устройство…

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox


Поради промени в търговските условия, А1 България ЕАД налага повишаване цената на допълнителен ТВ пакет MAX Sport Plus от 10,99 лв. на 11,35 лв. с ДДС.

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox

Кулбокс Къща със схема на окабеляване

Промяната в потреблението на домашен интернет наложи технологиите и услугите да се развиват скоростно. Cooolbox предоставя на потребителите си интернет чрез изцяло оптична мрежа и технологията FTTH (fiber to the home).

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox

Отново зачестяват сигналите от наши потребители за измамни таргетирани реклами при посещение на различни сайтове, в които се твърди, че Кулбокс АД организира игри с подарък смарт устройство…

Прочети повече ›››


лога coool.tv

С напредъка на технологиите, забързания начин на живот и безкрайните възможности пред потребителите, услуги, които сме считали за удобни и практични в миналото, започнаха постепенно да избледняват. Една от тях е линейната кабелна телевизия, която все повече отстъпва място на съвременните методи за възпроизвеждане на телевизионно съдържание. И по-конкретно – стрийминг платформите. Те навлязоха в живота на всеки един от нас светкавично и направиха гледането на телевизия още по-приятно и вълнуващо. Разнообразието от платформи осигури на зрителите гъвкавост в избора и управлението на съдържание.

Но какво всъщност представляват тези платформи, какво ги отличава от стандартната телевизия и как да направим информиран избор? В следващите редове ще се опитаме да отговорим на тези въпроси.

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox

Уважаеми потребители,

Във връзка с получено официално разпореждане от ГДБОП в МВР, на основание Закона за киберсигурност, за предприемане на действия за филтриране на трафика от над 45 000 интернет адреса, от които са извършвани опити за зловредна намеса в електронни системи или мрежи, сме започнали приоритетно работа по тази задача.
Моля да имате предвид настоящата информация, когато ползвате нашата услуга.

Прочети повече ›››

Тагове: Cooolbox