29/09/2016

Зелена офисна полянка

Често фирмите говорят за бъдещето на комуникациите, издават малки книжки със съвети за доброто общуване, а техните съсредоточени блогъри механично бълват статии за "Новият връх в телекомуникациите". Но как и къде работят всъщност тези богати на комуникационен авторитет хора?

Телекомуникационните компании се разпростират на няколко етажа. Врата след врата. Всеки има една лична кибритена кутийка, в която се разполага, доколкото е възможно. Стигаме до голямата табела " директор". Тя е там, за да се замислиш - дали да влезнеш. 
Все пак това е зоната на Директора… 
Петър от втория етаж не познава Любо от първия етаж. Но иначе те градят заедно стратегия за една по-добра комуникация. Между другите хора. 

Новият офис на Cooolbox разказва своята история без излишен шум, със самото влизане. Cooolbox е много повече от една гооотина кутия. “Капакът” е отворен за нови възможности, а интериорът отключва и най-заключения потенциал!

Зелена офисна полянка - cooolbox.bg

Така нареченият “open space” всъщност е една красива, зелена работна поляна. Само че с контакти, дизайнерски столчета и мултимедийни табла! Пространството излъчва свежест от първата конферентна зала до социалната кухня, която е пристан за всеки жаден за чай или кафе. От тапетите аха-аха да излезнат триизмерните дървета и да се включат в някоя готина презентация в конферентната зала, в която пък се пише по стените! Да, специалната стена сбъдва мечтата на всеки, който е имал дори леки ученическо-вандалски отклонения!

Красива, зелена работна поляна с контакти, дизайнерски столчета и мултимедийни табла - cooolbox.bgКонферентна зала, в която се пише по стените - cooolbox.bg

Самите бюра са близко едно до друго, в абсолютна хармония. А колко е нестандартен аквариумът-наблюдателница с големите екрани, където техническият екип следи за качеството! Макар да има различни отдели, реално те не са отделени. Те работят заедно, рамо до рамо, и лаптоп до лаптоп. Директори, технически, маркетинг и финансов екип! Това е за комуникацията - за нея не се говори, тя се прави, показва и консумира с удоволствие.

Различните отдели работят заедно, рамо до рамо, и лаптоп до лаптоп - cooolbox.bg

В офиса на Cooolbox наистина е coоol! Съвкупността от свежите плодове, които често пристигат за допълнителен тонус, зелените офисни растения и истинската възможност за комуникация без бариери е вдъхновяваща, мотивираща и заразна :)

Зелени офисни растения - cooolbox.bgИстинската възможност за комуникация без бариери е вдъхновяваща и мотивираща - cooolbox.bg

Е, как да не ти е кеф да ходиш на работа и да предаваш доброто си настроение на клиентите? Не мебелите правят едно пространство активно, а атмосферата и мисълта, вложена във всяко кътче.

Не мебелите правят едно пространство активно, а атмосферата и мисълта, вложена във всяко кътче - cooolbox.bg


Оставете коментар

Nathanviego
Публикуван на: 18/01/2018 19:44

Hello. And Bye.

Нов коментар


Изпрати ›››