Skip to content

Запознайте се с… Бина! :)

  Някога да сте се чудили кои са всъщност хората, които стоят зад “Cooolbox”? С новата рубрика в блога ни “Запознайте се с…” ще открехнем леко вратичката на нашия офис. Периодично ще ви представяме членовете на нашето голямо и зелено семейство, техните интереси и забавни истории от офиса 🙂

  Първа пред обектива ни застава До(б)р(ина), акаунт мениджър в Cooolbox. Всеки делничен ден, в 9:00 ще я намерите да мултитасква между клиентите, които я търсят по телефона, мейлите, които пристигат от ранни зори и разпределянето на всичките задачи за деня.

  Защо избра да бъдеш част от семейството на Cooolbox?

  Потребител съм на услугите на Cooolbox от много повече време, отколкото съм част от coool екипа. Причината да кандидатствам за длъжността е, че се припознавам на 100% с визията на компанията. За мен това условие е важно, за да бъда мотивирана, ефективна, адаптивна и усмихната на работното място.

  Какво ти носи най-голямо удоволствие в работата?
  Удовлетворението от добре свършената работа, позитивната обратна връзка от клиенти, това, че посещавам различни събития, обучения, срещи и се усъвършенствам постоянно. Също така, за мен е голямо удоволствие да работя в екип от професионалисти и да зная, че във всеки един момент мога да разчитам на тяхната подкрепа. Атмосферата в офиса също носи голямо удоволствие. Open space средата е голямо улеснение при динамичното естество на работата, която вършим и коментирането на казусите е значително по-лесно, по-бързо и ефективно. Удоволствие е да се чувстваш обгрижен със свежи плодове всеки ден, кафе, чай и всички други благини, случващи се в нашата кухня.

  Разкажи ни за първия си ден на работа. (Как мина, какво беше първото ти впечатление, нещо притесняваше ли те, имаше ли гафове? 🙂 )
  Първият ми работен ден – оставиха ме в отдела за обслужване на клиенти, за да слушам какво се коментира, най-вече при обаждане от (бизнес) клиенти. Не след дълго имаше аварийна ситуация (някакъв багер разкопал и скъсал кабели), телефоните пламнаха, колегите включиха на режим – “супер герой”. Аз се притесних какво ще правим, но всичко се реши за по-малко от час.

  Опиши бюрото си с три думи.
  Силните владеят хаоса!

  Опиши един твой ден на работа с песен.

  Mr scruff – Get a move on (Keep It Unreal, 1999)

  Кое е първото нещо, което правиш, когато отидеш на работа?
  Да си разпределя задачите за деня с чаша ароматно кафе.

  Как си представяш един ден без интернет?
  Денят без интернет обикновено е ден в планината, но ден без интернет в града – немислимо!

  Кое е последното coool нещо, което ти се случи?
  Всеки ден е Coool, но винаги е по-coool, когато клиентите споделят cooolbox изживяването си с позитивна обратна връзка.

  Какво обичаш да правиш в свободното си време?
  Свободното време оползотворявам с разходки в планината, спорт на открито, колело, бягане. Хубава музика и срещи с добри приятели също! Пред дома си имам градинка, за която обичам да се грижа, да поливам, засаждам и подкастрям. Да, след като приспя сина си, остава време и за книга или филм 😉