Skip to content

Wi-Fi решение от най-висок клас с новата услуга на Cooolbox

  С превръщането на Wi-Fi в предпочитаната комуникационна технология в дома, нуждата от бързи и стабилни безжични връзки е все по-важна. Обажданията от наши клиенти с молба за съвет какъв рутер да изберат, така че да могат да се възползват от пълния капацитет на предоставените скорости се увеличават. Да се препоръча устройство не е лесно, защото, въпреки големият брой предлагани модели Wi-Fi рутери, много малка част от тях са с достатъчно добри характеристики, за да позволят пълноценно използване на гигабитова услуга, като всички са във високия ценови сегмент. Именно поради тази причина решихме да подобрим пакетната си услуга с рутер от най-висок клас, позволяващ на клиентите ни да се възползват максимално от Гига скоростите, които им предоставяме.

  След дълъг период на проучвания и тестове, открихме решение, което пасна изцяло на нашите изискванията.

  Така създадохме новата пакетна услуга cooolMax, която се предоставя с потребителски рутер Icotera i6850.

  Дизайнът на устройството е проектиран така, че да съчетава естетика и функционалност в едно. Icotera i6850 се вписва еднакво добре в интериора както на традиционни, така и в модерни домакинства. Моделът i6850 е съвместим с всяко сертифицирано устройство по стандарт 802.11a/b/g/n Wi-Fi, но и работи и с най-новия стандарт – 802.11ac. С добавеното решение 802.11ac Wave 2, моделът i6850 е способен да предостави 1700+300 Mbps и повече от 1 Gbps комбинирана скорост на предаване в реална домашна и дори офис среда.

  Считано от 13.06.2019 г. спираме предлагането на услуга CoooolHome, която се замества от новата подобрена услуга. CooolMax се предлага на цена 39,90 лв. с ДДС. Повече за параметрите на услугата може да прочетете тук.

  С тази нова крачка продължаваме нашата мисия да предлагаме бърза, сигурна и стабилна връзка с Интернет, като не спираме да търсим начини да подобряваме предлаганите услуги.

  Tags: