Skip to content

Вече и в новите жилищни комплекси в Пловдив

    Щастливи сме да споделим с вас новината, че Cooolbox вече има покритие и в новостроящите се жилищни комплекси Орхидея 1, Корона, Магнолия Гардънс 2, Оазис 4 и Оазис 5 в град Пловдив! Изградихме инфраструктура, така че в над 90% от апартаментите сме предоставили оптично влакно и те вече са подготвени за нашите домашни услуги.

    Интернет вече е неизменна част от нашето ежедневие и достъпът до бърза, сигурна и стабилна интернет връзка се е превърнал в необходимост и у дома, и в офиса. Вярваме, че предоставянето на такава връзка е нашият начин да допринесем за повишаване качеството на живот в градовете, в които сме, и да ги направим по-привлекателни.

    Следвайки нашата мисия предприехме нова инициатива – да консултираме и помагаме с изграждане на оптична инфраструктура в новостроящите се жилищни комплекси, за които е потърсено нашето съдействие от инвеститори и строители. Смятаме, че подобна предварителна подготовка ще бъде значително улеснение за хората, които ще живеят в комплексите и държат на качеството, защото при закупуване на нов дом оптичното ни влакно вече е стигнало до апартамента и доставянето на услуги като интернет, телевизия и телефон след нанасяне ще бъде изключително лесно и бързо. За да бъдем максимално точни – периодът, за който бихме отговорили дали има техническа възможност за предоставяне на услуга, e двойно по-кратък, както и самият процес на инсталация.

    Собствениците на жилища имат пълната свобода да избират кой да бъде техният доставчик, а ние ще сме много щастливи, ако предпочетат нашите домашни услуги:

    • cooolNet – интернет с гигабитови скорости
    • cooolHome – пакетна услуга, която включва гигабитов интернет, 150+ ТВ канала (от които 40 HD) с функция за гледане на минали предавания, превъртане и спиране на пауза, както и 100 минути за разговори в България и Зона 1.

    С радост бихме се отзовали да споделим добрите практики с всички инвеститори и строители, които се интересуват от възможностите за изграждане на оптична инфраструктура до техните комплекси и ни потърсят за съдействие.

    По наши наблюдения в Пловдив има доста жилищни сгради, дори и нови, до които липсва инфраструктура. Въпреки, че получаваме непрекъснато запитвания от клиенти и желаем да предоставим наши услуги в такива сгради, сме възпрепятствани да го направим. Ако получим съдействие от собствениците, ние имаме желание и готовност да изградим вътрешното окабеляване така, че да е съобразено със спецификите на сградата и по най-добрия начин.

    Е, надяваме се споделеното да бъде в помощ на всички вас, които очаквате с нетърпение да заживеете в своя нов дом и желаете да направите информиран избор за интернет доставчик.

    Ако искате да прочетете повече и различни мнения за нас – можете да прегледате отзивите от нашите клиенти във Фейсбук страницата ни. Успяхме да привлечем вниманието и интереса ви? Тогава можете да проверите за покритие на вашия адрес оттук, или директно се обадете на националния ни телефон 0700 45 045.

    Ще бъдем благодарни да споделите статията с вашите приятели, ако сме ви били полезни 🙂