23/02/2017

Вече и в новите жилищни комплекси в Пловдив

Cooolbox вече има покритие и в новостроящите се жилищни комплекси в град Пловдив - cooolbox.bg

Щастливи сме да споделим с вас новината, че Cooolbox вече има покритие и в новостроящите се жилищни комплекси Орхидея 1, Корона, Магнолия Гардънс 2, Оазис 4 и Оазис 5 в град Пловдив! Изградихме инфраструктура, така че в над 90% от апартаментите сме предоставили оптично влакно и те вече са подготвени за нашите домашни услуги.

Интернет вече е неизменна част от нашето ежедневие и достъпът до бърза, сигурна и стабилна интернет връзка се е превърнал в необходимост и у дома, и в офиса. Вярваме, че предоставянето на такава връзка е нашият начин да допринесем за повишаване качеството на живот в градовете, в които сме, и да ги направим по-привлекателни.

Следвайки нашата мисия предприехме нова инициатива - да консултираме и помагаме с изграждане на оптична инфраструктура в новостроящите се жилищни комплекси, за които е потърсено нашето съдействие от инвеститори и строители. Смятаме, че подобна предварителна подготовка ще бъде значително улеснение за хората, които ще живеят в комплексите и държат на качеството, защото при закупуване на нов дом оптичното ни влакно вече е стигнало до апартамента и доставянето на услуги като интернет, телевизия и телефон след нанасяне ще бъде изключително лесно и бързо. За да бъдем максимално точни - периодът, за който бихме отговорили дали има техническа възможност за предоставяне на услуга, e двойно по-кратък, както и самият процес на инсталация.

Собствениците на жилища имат пълната свобода да избират кой да бъде техният доставчик, а ние ще сме много щастливи, ако предпочетат нашите домашни услуги:

  • cooolNet - интернет с гигабитови скорости
  • cooolHome - пакетна услуга, която включва гигабитов интернет, 150+ ТВ канала (от които 40 HD) с функция за гледане на минали предавания, превъртане и спиране на пауза, както и 100 минути за разговори в България и Зона 1.

С радост бихме се отзовали да споделим добрите практики с всички инвеститори и строители, които се интересуват от възможностите за изграждане на оптична инфраструктура до техните комплекси и ни потърсят за съдействие.

По наши наблюдения в Пловдив има доста жилищни сгради, дори и нови, до които липсва инфраструктура. Въпреки, че получаваме непрекъснато запитвания от клиенти и желаем да предоставим наши услуги в такива сгради, сме възпрепятствани да го направим. Ако получим съдействие от собствениците, ние имаме желание и готовност да изградим вътрешното окабеляване така, че да е съобразено със спецификите на сградата и по най-добрия начин.

Е, надяваме се споделеното да бъде в помощ на всички вас, които очаквате с нетърпение да заживеете в своя нов дом и желаете да направите информиран избор за интернет доставчик.

Ако искате да прочетете повече и различни мнения за нас - можете да прегледате отзивите от нашите клиенти във Фейсбук страницата ни. Успяхме да привлечем вниманието и интереса ви? Тогава можете да проверите за покритие на вашия адрес оттук, или директно се обадете на националния ни телефон 0700 45 045.

Ще бъдем благодарни да споделите статията с вашите приятели, ако сме ви били полезни :)


Оставете коментар

Ивайло Спасов
Публикуван на: 15/06/2017 10:31

А дали правите постъпки за новия комплекс Авангард Лукс до Метро в "Тракия"?
Cooolbox
Публикуван на: 15/06/2017 13:02

Здравейте, Ивайло,

Към момента не планираме захранване на този комплекс.
Александър Гудин
Публикуван на: 16/07/2017 07:59

Ще бъде ли изградена нова оптична мрежа в Оазис 7 (който ще бъде довършен до края на Август 2017) и в какъв срок?
Cooolbox
Публикуван на: 18/07/2017 09:56

Здравейте, Александър,

В момента сме в процес на изграждане на инфраструктура в комплекса и ще предлагаме услугите си там. Ако имате още въпроси, можете да ни намерите 24/7 на телефон 0700 45 045.
Христо Гетов
Публикуван на: 16/08/2017 17:55

Супер - това е много полезна информация. Аз съм ваш клиент от близо 3 години и съм много доволен.
Chrisrog
Публикуван на: 17/10/2017 14:51

test soft

Нов коментар


Изпрати ›››