Skip to content

Топ 5 причини да изберете сами оборудването за дома

  Оборудване за дома

  Ние в Cooolbox вярваме, че всеки клиент има свободата сам да избира как да “пакетира” услугите и устройствата си. 

  Едни от най-честите въпроси, които получаваме са: Какви устройства предлагате? Какъв е подходящият рутер за гигабитова услуга? Как да направя телевизора си смарт? Какво е необходимо, за да използвам смарт приложение за телевизия? 

  Изброяваме кои според нас са топ 5 причините да изберете сами оборудването си за дома и ви насочваме как бихте могли да го направите най-лесно.

  1. Вашите индивидуални нужди 

  Всеки човек е уникален със своите черти, характер и нужди. Това е напълно достатъчна причина в днешно време необходимостта от персонализиране на оборудване да расте. Защо да бъдем задължени да използваме устройства, които не са подходящи за нас, не ни вършат работа или събират прах в някой шкаф? Геймъри, продуценти, програмисти или дизайнери – всеки един от тях има различни изисквания и критерии за уникална за него конфигурация и свободата да избереш сам оборудването си, отваря безкрайно много възможности. А еднократната инвестиция в подходящото устройство може да гарантира по-дълъг живот на техниката, по-силен WiFi сигнал, по-висока разделителна способност на екрана и т.н.

  2. Гъвкавост 

  Със свободата да изберете сами оборудването си идва изключителна гъвкавост – вече няма нужда да се обвързвате дългосрочно с договор към даден оператор, който да ви задължава да използвате само конкретното предоставяно от него устройство. Избирайки сами рутер, телевизор или смарт бокс, получавате възможността да го обновявате сами спрямо продължителността на гаранцията, технологичния му живот и без да имате конкретно задължение за връщането на устройството към оператора. То остава за вас и необходимостта от връщането му отпада.

  3. Предпочитания за марка

  В разнообразното време, в което живеем, всеки един човек има право да избере дали да бъде фен или не на дадена марка. През последните години технологичните гиганти предлагат на пазара все по-впечатляващи и напредничави устройства, с които привличат интереса на потребителите. Най-заклетите им фенове винаги имат мнение по въпроса на кого да се доверят, когато става дума за най-актуалното оборудване вкъщи или в офиса. Имайки лоялност към конкретен бранд, много от останалите въпроси при избор на устройство, отпадат.

  4. Бюджет

  Независимо дали избирате рутер, телевизор, смарт бокс или кафе машина 😉 цените, моделите и различните характеристики на устройствата могат да варират в магазините. Нашият съвет е да направите предварително проучване както за цените, така и за условията на продавачите. Бюджетът, който сте отделили, е един от водещите фактори при избора на устройство и не бива да бъде пренебрегван. Възможността да избирате сами колко сте склонни да заплатите ви дава огромна свобода в морето от разнообразие на марки, модели и функционалности на различните устройства.

  5. Предпочитан търговец и начин на пазаруване

  Всеки от нас има поне един приятел, който предпочита да отскочи до близкия магазин и да разгледа на живо предлаганите устройства. Със сигурност имаме и другия приятел, който прави дълги проучвания, чете отзиви и гледа клипове, за да се спре на най-правилния избор и да направи покупката онлайн. Разни хора, разни възможности и предпочитания.

  От Cooolbox взехме това предвид и в партньорство с нашите приятели от Ozone.bg направихме специално за вас селекция от устройства съвместими с нашите услуги. Вече може да разгледате и избирате бързо, удобно, онлайн и на добра цена гигабитови рутери, телевизионни устройства и мултимедийни плейъри, които да допринесат за максималното преживяване на използваната услуга.

  Пълната селекция може да разгледате на този линк – https://www.ozone.bg/cooolbox/