Skip to content

Нова година – ново решение! Считано от 13.01.2022 г. стартираме предлагането на coool.tv!

  След дълга подготовка, най-накрая можем да обявим официално, че сме готови с новото си решение за предоставяне на телевизия. През последните години направихме проучвания на различни варианти и след като не намерихме готова платформа, която да отговаря на нашите изисквания, единствената опция беше да я разработим сами. Днес Ви представяме coool.tv.

  Вярваме, че с новото телевизионно решение правим крачка към бъдещето и именно тази идея ни водеше при създаването му. Възможностите за гледане на разнообразно съдържание ежедневно се увеличават. Устройствата стават “умни” и позволяват инсталация на различни стрийминг приложения, с които потребителите имат свободата да избират за какво и кога да се абонират, да планират разходите си, да избират съдържанието, за което плащат. По този начин съответното умно устройство, без значение дали то е телевизионен приемник или смарт бокс, може да се използва както за гледане на телевизия, така и за всички други възможности, които дават многобройните апликации.

  Coool.tv е смарт приложение съвместимо с всички устройства с операционни системи Android TV/ Google TV, както и Apple TV. Предлага се като допълнителна услуга към cooolNet с абонаментна такса от 19,90 лв. с включен ДДС, a активацията става през клиентския портал My Cooolbox. Най-гледаните програми могат да се връщат до 7 дни назад, има богато разнообразие на HD и 4К програми и възможност за добавяне на спортните пакети Диема Екстра и Макс Спорт Плюс. Услугата дава възможност да се гледа едновременно на до 5 устройства на адреса на предоставяне на основната услуга cooolNet.

  За да направим ТВ изживяването още по-приятно за потребителите, създадохме портала за управление www.coool.tv, през който се добавят устройства, създават се отделни профили, в които може да се прибавят, премахват и подреждат програми по лично предпочитание. За да влезете в управлението на coool.tv услугата си е необходимо да имате регистрация в My Cooolbox.

  Приложението coool.tv може да бъде свалено от Google Play Store и App store.

  Опциите за интересни преживявания пред телевизионния екран се увеличават и се радваме, че една от възможностите ще е нашето предложение. Приятно гледане!