Skip to content

Пакет Диема Екстра с нов спортен канал и промяна на цената от 01.07.2021 г.

    От 1 юли 2021 г. пакетът DiemaXtra се обогатява с ново качествено и завладяващо спортно съдържание с новия канал Diema Sport 3 HD, който ще излъчва футболните мачове от немската Първа и Втора Бундеслига (Fußball-Bundesliga) и френската висша дивизия Лига 1 (Première division). В ефира на новия канал ще влязат и състезания от Формула 1. С добавянето на 4-ти канал в пакета, от тази дата се променя и цената на месечния абонамент за DiemaXtra pack на 11,99 лв. с ДДС. Изменението е в резултат от промени в търговските условия на Нова Броудкастинг Груп ЕООД, която притежава правата върху каналите, включени в спортния пакет.

    Освен новите първенства от следващия сезон пакетът DiemaXtra ще продължи да показва срещите от българското футболно първенство, мачовете за Купата на България, Висшата лига на Англия, Купата на Лигата на Англия, Формула 1, баскетболните срещи от НБА, испанската баскетболна лига, Континенталната хокейна лига, боксови турнири и още много първенства, обзорни и магазинни спортни предавания, токшоута и коментарни студиа.

    За настоящите абонати на DiemaXtra pack промяната влиза в сила от 01.08.2021 г. и ще се отрази в таксата за месец август, която ще бъде налична във фактурата издадена на 02.07.2021 г.

    За нови абонати на допълнителен ТВ пакет DiemaXtra месечната такса от 11,99 лв. влиза в сила от 01.07.2021 г.

    Настоящите потребители на пакет DiemaXtra pack имат право да прекратят абонамента си за него в 30-дневен срок от датата на влиза в сила на изменението.