Skip to content

Ново в My Cooolbox: Автоматично плащане и възможност за плащане с биткойн

  От 25.09 My Cooolbox предоставя нови възможности за плащане на месечните такси – автоматично плащане и плащане с биткойн. Те са достъпни в раздел “Плащане и фактури”.

  Активирането на автоматично плащане е възможно, ако има добавена поне една банкова карта в списъка с карти. След активиране всички просрочени задължения за съответния клиентски номер ще бъдат автоматично погасявани. За всяко действие, свързано с плащане, се изпращат известия на електронна поща и в My Cooolbox. Автоматичното плащане може да бъде спряно или активирано за друга банкова карта от списъка с регистрирани карти по всяко време.

  За регистрация на банкови карти Кулбокс използва системата на ePay и не съхранява картови данни.

  Освен плащане чрез банкова карта вече предоставяме и възможност за алтернативни методи на плащане. Първият от тях е с виртуалната валута биткойн, като стремежът ни е в бъдеще да разширим списъка.

  Надяваме се, че с новите възможности My Cooolbox ще улесни клиентите ни и ще предотврати неудобството от заключване на услуги, поради неплащане.

  Ако имате въпроси или нужда от съдействие при плащане към Кулбокс, можете да ни потърсите на нашия национален телефон 0700 45 045 или да ни пишете оттук.