19/10/2015

Ново начало за Cooolbox

Ново начало за Cooolbox - cooolbox.bg
Нетърпеливи сме да ви разкажем за всички новости, които се случват около нас. Ето, че моментът настъпи!

Всичко започна преди три години, когато стартирахме процес на преструктуриране на компанията. Оттогава досега сме инвестирали над 5 млн. лв. в нашата мрежа и оборудване с цел повишаване на ефективността и преориентиране в предлаганите услуги - от интегрирани телекомуникационни решения за корпоративни клиенти и интернет доставчици към услуги за крайни клиенти, малки и средни фирми.

Как инвестираните средства ни помогнаха да повишим ефективността?

  • В края на 2012 г. преместихме Централата на компанията от София в Пловдив, заедно с част от служителите. Минахме през доста перипетии и периодът определено не беше лесен за нас.

  • Повишихме ефективността на мрежата чрез внедряване на интелигентна система за управлението й, което повиши качеството на нашите услуги и ефективността на обслужване на клиентите ни. Автоматизирахме целия процес и към момента разполагаме със 100% собствена инфраструктура в градовете, в които оперираме. Изградихме мрежа за пренос на данни от най-ново поколение, 100% оптична и по технологията Direct Fiber To The Home. Това е единствената по рода си технология за свързване на абоната чрез резервирано оптично влакно директно до техническия център.

  • Разширихме покритието. Скоро обявихме официално, че вече предлагаме Cooolbox услуги за домашни клиенти и в ж.к. Тракия, гр. Пловдив. На финалната права сме от пълно покритие на града. Очакваме това да се случи до края на 2016 г. За гр. Велико Търново този процес вече приключи.


Какво ново предстои за нашите клиенти?

  • ITD Network става Cooolbox

Процесът на преструктуриране на компанията ще приключи със смяна на името на фирмата от  “Ай Ти Ди Нетуърк” АД на “Кулбокс” АД,  защото това най-добре ще отговаря на нашата визия, отношението ни към клиентите и екипa от готини хора, който работи в компанията. Промяната няма да налага преподписване на договори, клиентите ще ползват услугите ни както досега.

Продължаваме да предлагаме бърза, сигурна и стабилна връзка, за да дадем възможност на клиентите ни да се възползват от пълния потенциал и свободата, които предлага Интернет.

Нашето желание занапред е чрез услугите ни да повишаваме качеството на живот в градовете, в които сме, и да ги правим по-привлекателни.

  • Ново лого

От днес сме с ново и модерно лого. Като високотехнологична компания, искахме логото ни напълно да отговаря на тази визия.

  • Нов уеб сайт

За всички наши клиенти разработихме нов и модерен уеб сайт, който да бъде по-информативен и да предложи по-добро потребителско изживяване.

Вече ще си имаме и блог.

  • Нови функции към IPTV платформата ни

През последните няколко месеца усилено работихме върху подобряване на собствената ни платформа за IP Телевизия. Резултатът вече е налице. От началото на месец октомври са налични функции за времеви контрол, с които телевизията ни става още по-интерактивна. Новите функции дават възможност за гледане на пропуснати предавания на определени канали до 7 дни назад, спиране на пауза и превъртане в предавания. Упътване за работа с функциите има ТУК.

Благодарим за всички добри отзиви, които получаваме, защото те са голямо насърчение и признание за нас!

  • Нов район на покритие

Вече приключихме с първия етап на покритие на ж.к. Тракия, гр. Пловдив. Зони от А1 до А6 са готови.

Следете картата и очаквайте скоро да се похвалим с пълно покритие на квартала.

За всички нови клиенти от Тракия, попадащи в зона на покритие, сме подготвили специален подарък - един безплатен месец. Повече за промоцията има ТУК.

Много се вълнуваме за предстоящото начало! След приключване на преструктурирането, планираме да съсредоточим 100% от ресурсите ни върху развитие на нашите услуги и тяхното непрекъснато подобряване.

Благодарим на всички наши клиенти за гласуваното доверие!

Наш приоритет и занапред ще бъде да го оправдаваме напълно, както досега.


Най-хубавото предстои! :)

Оставете коментар

Динко Динев
Публикуван на: 22/10/2015 14:13

Брaво!Продължaвaйте все тaкa с добри новини зa Вaс и нaс!И не спирaйте дa сте винaги coooooooool!
Боян Захариев
Публикуван на: 22/10/2015 18:28

Може да се каже, че съм техен клиент още от самото начало. Доволен съм от интернет връзката, скоро си пуснах и цифрова телевизия.
Александър Костянев
Публикуван на: 22/10/2015 19:20

Ползваме Cooolbox в офиса и вкъщи, смело мога да заява за качеството на услугите - просто са без компромис и със сигурност компанията е водеща в бранша не само в Пловдив, а в цялата страна!!
Николай Раковски
Публикуван на: 22/10/2015 21:57

Много успехи в начинанието!
Светлана
Публикуван на: 22/10/2015 22:45

От 2011г. ползвам услугите на cooolbox и съм страшно доволна. Интернетът е перфектен и за цялото време проблем съм имала само два пъти, при което повредата и двата пъти бе отстранена веднага! Най-добрите!!!
Todor
Публикуван на: 26/10/2015 12:05

А кога ще може да се гледа телевизията и през интернет,когато не си вкъщи?Конкуренцията отдавна пуснаха тази зарибявка.
Георги Мавров
Публикуван на: 26/10/2015 16:07

Освен добрата услуга за старите клиенти, желая ви разширение в цялата страна!
Радостин Дамянов
Публикуван на: 26/10/2015 20:50

Кога ще можем да видим мобилно приложение за VOIP разговори свързани с телефонната услуга, която предлагате, Blizoo вече предлагат?
Cooolbox
Публикуван на: 27/10/2015 13:20

Здравейте, Тодор и Радостин,

Благодарим Ви за въпросите. До края на тази календарна година сме планирали работа по други функционалности, които сме поставили с по-висок приоритет. Разбира се, обсъждаме непрекъснато идеи, които могат да подобрят потребителското изживяване

Благодарим и на всички за хубавите думи!


Ангел Сиваков
Публикуван на: 12/12/2015 09:50

Щом казвате пълно покритие на град Пловдив по кое време да ви очакваме в квартал Прослав?Чакаме ви с нетърпение!
Cooolbox
Публикуван на: 14/12/2015 11:17

Здравейте, Ангел,

Благодарим Ви за въпроса! Знаем, че много хора ни чакат с нетърпение в кв. Прослав и сме щастливи, че е така. Ние постоянно правим планове за развитие на мрежата ни и с най-голямо удоволствие ще съобщим, когато наближи да бъдем при Вас. Към момента все още ще се въздържим от обявяване на конкретен срок.
Ангел Сиваков
Публикуван на: 15/12/2015 15:40

А през 2016 ли ще е?
Cooolbox
Публикуван на: 16/12/2015 09:36

Здравейте отново, Ангел,

Както вече споделихме, предпочитаме да се въздържим от конкретния срок, за да сме сигурни, че няма да подведем абонатите. Спецификата на нашата мрежа и Fiber To The Home технологията, на която е базирана тя, изисква доста повече време за изграждане от другите познати технологии, но е най-доброто за момента, затова и реализацията не може да се случи в кратки срокове. Ще Ви информираме своевременно за всички новости тук, в блога, фейсбук страницата ни и форумите
Ангел Сиваков
Публикуван на: 16/12/2015 17:23

Благодаря ви много!
Пилев
Публикуван на: 19/03/2016 09:51

А къде оставяте "Кършияка"? Все пак всичко започна от бул.България!!
основателят на фирмата
Cooolbox
Публикуван на: 19/03/2016 13:48

Здравейте, г-н Пилев,

Ние имаме покритие в кв. Кършияка. Ако се интересувате за конкретен адрес в квартала, можете да попълните контактната форма тук https://www.cooolbox.bg/pokritie#forma и ние ще се свържем с Вас с обратна връзка.
Тони
Публикуван на: 04/04/2016 23:14

кууул майна

Нов коментар


Изпрати ›››