Skip to content

Нови функции и HD качество за канали от семейството на FOX

  Какво ще кажете, ако имаше начин да гледате избрани любими филми и сериали по FOX без нито една рекламa, предавания по National Geographic и Nat Geo Wild в удобно за вас време, независимо кога са излъчени през последната седмица, да спирате на пауза и превъртате кулинарните предавания по 24Kitchen, за да готвите заедно с Джейми Оливър или Рудолф?

  Е, всичко това вече е възможно, защото желанията на много наши клиенти се сбъднаха. След дълги преговори с FOX International Channels са факт следните промени в ТВ листата ни:

  • Нови канали с timeshift функционалност: FOX Life HD, FOX Crime HD, FOX HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, 24 Kitchen HD. Вече можете да гледате избрани пропуснати предавания по тези канали до 7 дни назад, да превъртате и спирате на пауза.
  • Нови канали в HD качество: FOX Life HD, FOX Crime HD, FOX HD, 24 Kitchen HD. Ще можете да гледате сериалите, които следите, с удивителна картина и отличен звук, точно като на кино! Пуканките не са задължителни 🙂


  Поради промените в списъка е възможно разместване в подредбата на каналите.


  Какво да очаквате през втората половина на май от каналите в семейството на FOX International Channels?
  Ето някои от предстоящите премиери*:

  Канал FOX

  Премиера на “Семейство Голдбърг”, сезон 2

  Начало: 27 май

  Ще бъде излъчван х 2 епизода всеки делничен ден от 20:00 часа.

  „Семейство Голдбърг“ са чудесно семейство като всички останали, само че с повечко крясъци. Майката Бевърли (Уенди МакЛендън-Кови) е класически  “доминатор” – тя е свръхзащитаваща майка, обича своите сладки деца, но тотално се налага напълно и във всичко без никакво усещане за граници. Таткото Мъри (Джеф Гарлин) е груб и понякога разсеян, отдаден родител е, но само с половината от вниманието си. Сестрата Ерика (Хейли Оранша) е популярна и ужасяваща, и прави всичко възможно, за да не демонстрира, че е най-умната в клана. Бари (Трой Джентайл) е страстен мечтател, който може би мечтае твърде смело и който винаги изтегля късата клечка. Адам е най-младият,  бъдещ режисьор, който опитно борави с камерата и който се ориентира в първата любов и пораства със семейството си. Част от семейния кръг е и обичаният Ал Соломън-Дядо (Джордж Сийгъл), най-непокорният от всички, безсрамен донжуан, който научава от семейството си толкова неща, на колкото той самият ги учи.

  Канал FOX Life

  Премиера на “Връзки”, Сезон 2

  Понеделник от 22:00 ч.

  Вторият – нов сезон на сериала „Връзки“, е модерна градска комедия с елементи на драма, която разказва историята на съвременните семейни отношения и извънбрачни връзки. Всеки епизод добавя нов елемент към емоционалния пъзел като всички заедно се фокусират върху вътрешния стремеж на хората да търсят любов и различните начини да я получат в наши дни.

  Канал FOX Crime

  Премиера на “Последните пантери”

  Вторник от 22:00 ч.

  Вълнуващата криминална драма от шест части е създадена по действителни събития и осигурява истински екшън, интензивни емоции, кинематографско изживяване и заплетен сюжет.

  Канал National Geographic Channel

  Премиера на “В името на модата”, 1 епизод х 60 минути

  Начало: 21 май, 20:55 ч.

  Александра Кусто, изследовател на National Geographic Channel, автор на филми и световноизвестен застъпник по проблемите на водите пътува по света, за да представи подробна картина на памукопроизводоителната индустрия с фокус върху исторически факти и съвременните предизвикателства и иновации. Тя ще идентифицира проблемите, с които се сблъсква най-разпространената нехранителна култура в света и ще открие техните решения.

  Премиера на “Историята за Бог с Морган Фрийман”

  На 15 май в 20:55 часа ще бъдат последните два епизода от поредицата, стартирала в началото на месеца.

  Историята за Бог е мащабно изследване на Морган Фрийман и съкровен размисъл за Бог. Всеки от епизодите е посветен на един голям въпрос за божественото: от мистерията на сътворението и истинската сила на чудесата до обещанието за възкресение.

  Нови епозоди на “Сервиз SOS 4 (CAR SOS 4), 10 епизода по 60 минути

  Петък, 21:55 часа

  Едно от най-успешните телевизионни предавания за коли – „Сервиз SOS“ се завръща с нови епизоди! Екипът на „Сервиз SOS“ се завръща за четвърти сезон и продължава мисията си да спасява всяка разпадаща се класическа кола, до която може да се добере.

  Нов сезон на “Теория на Глупостта”, 20 епизода х 30 минути

  Сряда, 21:55 ч.

  Шоуто, което комбинира точните науки с някои от най-лудите, зрелищни и болезнени видеоклипове, създавани някога от обикновени хора, се завръща за трети сезон.

  24 Kitchen

  Премиера на “Вкусът на Мелбърн с Рейчъл Ку”

  Начало: 18 май, 13:00 ч.Пътешественичката и автор на специалитети от световната кухня Рейчъл Ку се отправя в сърцето на най-вдъхновяващата кулинарна дестинация в Австралия. В уникалното си лично пътешествие в търсене на новото, Рейчъл прекарва време в един от най-оживените градове на света докато готви, храни се и пътува като местните хора! По време на посещението си, тя открива един град, който определено има какво да предложи на света благодарение на множеството добри готвачи и качествени заведения. Докато се потапя в мултикултурната кулинарна сцена под влиянието на мултинационалния Мелбърн, тя попива всичко, което градът и околностите имат да предложат в сферата на културата, изкуството, музиката и модата, за да се вдъхнови за създаването на нови ястия. Апартаментът на Рейчъл в Мелбърн е сцена за създаването на рецепти, вдъхновени от нейните пътувания, докато тя готви за новите си местни приятели. Всеки епизод представя местен ресторант и готвач, който приготвя нова рецепта.


  Желаем Ви приятно гледане!

  *Източник на използваната информация за предстоящите премиери: официалният сайт на FOX.