Skip to content

Стартираме предлагането на пакет MAX Sport Plus

  От днес, 10.01.2022 г., вече е налична възможността за добавяне на пакет MAX Sport Plus към ТВ услугите предлагани от Cooolbox.

  Пакетът MAX Sport Plus включва четири спортни HD канала – MAX Sport 1 HD, MAX Sport 2 HD, MAX Sport 3 HD и MAX Sport 4 HD, които дават достъп до разнообразно спортно съдържание – тенис, бойни спортове, баскетбол, футбол, волейбол, хокей, и т.н. Всеки потребител на телевизионна услуга от Cooolbox, може да се абонира за пакета през клиентския портал My Cooolbox, а месечната такса ще бъде 10,99 лв. с включено ДДС.

  MAX Sport 1 HD е мястото, където зрителите могат да гледат най-престижните тенис турнири и мачове от календара на ATP с големите звезди в спорта! Моторните спортове, Волейболната Лига на нациите, Евролигата и Еврокупата по баскетбол, холандското футболно първенство “Ередивизи” са също водещи акценти в програмата на канала.
  MAX Sport 2 HD е домът на UFC, където зрителите могат да бъдат разтърсени от най-интересните ММА двубои. Част от програмата са и Диамантената лига по лека атлетика, Националната хокейна лига, голф турнирите от European Tour и още много спорт.
  MAX Sport 3 HD вълнува зрителите с мачовете от УЕФА Шампионска лига, италианското футболно първенство Серия А и Купата на Турция.
  MAX Sport 4 HD е най-новият канал в пакет MAX Sport Plus, който ще отведе зрителите на футболна одисея в Южна Америка с мачовете от Copa Libertadores за пръв път в българския ефир. Зрителите ще могат да се насладят на добре познати футболни дестинации със сблъсъците от испанското футболно първенство La Liga, Френската и Турската купа.

  Приятно гледане!