Skip to content

Включи се в играта на Шампионите

    Множество награди очакват всички спортни фенове, които се включат в “Шампионите на Diema Extra”!

    Играта, организирана от “Нова Броудкастинг Груп”, стартира на 30 ноември 2015 г. и продължава до 10 януари 2016 г.

    В продължение на пет седмици участниците ще печелят атрактивни предметни награди, а на финала ще бъдат раздадени и 11 големи награди.


    Как да участвате за седмична награда?

    Coool центърът на ул. “Богомил” 59 е единственото място в Пловдив, на което можете да се снимате със спортната звезда на Diema Extra, за да участвате в играта на Шампионите. Заповядайте!

    Качете снимката през приложението във фен страницата на Diema Extra.

    Можете да се класирате за седмична награда и като отговаряте правилно на въпросите, които ще се публикуват всеки петък от Diema Extra.

    Всяка седмица, до края на играта, ще се теглят по трима късметлии, които ще печелят страхотни спортни награди – тениски, зимни шапки и термо чаши.


    Как да се класирате за големия финал?

    На финала ви очакват 11 големи награди – едногодишен абонамент за Diema Extra за 2016 г. Късметлиите, които спечелят голяма награда, ще се радват цяла година на богато, разнообразно и ексклузивно спортно съдържание с отлично HD качество. Заслужава си!

    Условието за класиране за финалния кръг на играта е да сте качили ваша снимка в приложението и да сте отговорили правилно на поне един от седмичните въпроси. Споделяйте снимката с възможно най-много приятели, защото големите награди ще бъдат изтеглени сред първите 50 участника, които имат най-висок рейтинг.
    Пълните условия на играта ще откриете ТУК.


    А хубавите новини не свършват дотук!
    Боксови емоции ще разтърсят спортните фенове в събота. Кубрат Пулев излиза на ринга срещу американеца Морис Харис. Двубоят ще бъде на 5-ти декември в Хамбург и ще се излъчва по Diema Sport.

    Всички абонати на Cooolbox ще имат възможността да гледат мача, защото от 4-ти до 6-ти декември достъпът до каналите от пакет “Diema Extra” ще бъде свободен.


    Желаем Ви неповторимо спортно изживяване и успешно участие в играта! 
    Споделете с приятели, за да се включат и те и да вървите заедно по пътя към големия финал! 🙂

    Бъдете винаги Шампиони!