Skip to content

Евро 2016: Старт на летните футболни страсти

Остават броени часове до старта на 15-тото Европейско първенство по футбол организирано от УЕФА. Домакин на турнира тази година ще бъде Франция. За първи път в първенството ще участват 24 отбора, вместо досегашните 16. Очаквайте вълнуващи футболни моменти от 10 юни до 10 юли, когато ще се проведат двубоите за купата.

Първата футболна среща ще бъде довечера в 22:00 часа, когато на “Стад дьо Франс” в Париж ще се изправят един срещу друг отборите на Франция и Румъния. Откриването ще е кратко, но запомнящо се! Между края на разгрявката на отборите и появата на играчите за мача се очаква звезден спектакъл с 600 танцьори, много музика, хореография и специални костюми! Не пропускайте грандиозното начало на турнира!

За първи път в България ще има изградени фен зони на открито по европейски стандарти, където напълно безплатно футболните фенове ще имат възможността да гледат двубоите на големи LED екрани. Зоните са официално лицензирани според критериите на УЕФА.
Пловдивският “Футбол Парк” ще бъде разположен в идеалния център – на площад “Централен” срещу Пощата. Най-голямата фен зона ще бъде в София, разположена на стадион “Юнак” между националния стадион “Васил Левски” и метростанция “Стадион Васил Левски”. LED екранът с размери 9х6 метра и високата му яркост позволява да бъдат гледани без проблем дори и ранните мачове, които са с начален час 16:00 часа. Съоръжението има трибуна за 300 души, а максималният му капацитет е 1000 души.

Двубоите ще бъдат излъчвани по БНТ 1, БНТ HD, Нова ТВ, Диема, Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD. Ако желаете да гледате срещите в HD качество, можете да заявите пакет Diema Extra в някой от нашите Coool центрове само за 3.96 лв./месец.

Ето каква ще бъде програмата на Euro 2016 France:

Можете да я изтеглите и разпечатате ОТТУК!

Мачовете от Европейското първенство по футбол ще се проведат на 10 стадиона в 9 града.

Вижте само на какво високо ниво са френските стадиони!

UEFA Euro 2016 Stadiums

Нека най-добрият отбор победи!


P.S. Koй ще спечели Евро 2016? Каква е вашата прогноза?

Tags: