30/12/2016

Десет, девет, осем...

Най-запомнящите се моменти в Cooolbox през 2016-та - cooolbox.bg

Кои бяха най-запомнящите се моменти в Cooolbox през 2016-та?


Новата година почти пристигна при нас и с носталгия поглеждаме към 2016-та. Как неусетно се промъкна отново времето между задачи, хубави спомени, сбъднати мечти и планове за догодина!

С какво 2016-та остава в спомените ни?

Постарахме се в тези дванадесет месеца да изненадаме не само вас, но и себе си : )
  • Искахме да ви улесним максимално, затова създадохме клиентския портал My Cooolbox, който предстои да развиваме и през новата година. Защо да губите време, за да плащате сметката си в coool центровете ни, след като можете да направите това лесно и бързо от вкъщи за няколко минути. Ако все пак се случи да пропуснете срока за плащане, то от портала можете да отключите услугата си за следващите 24 часа.
Създадохме клиентския портал My Cooolbox - cooolbox.bg
  • Разработихме изцяло нова услуга за бизнес клиенти и през пролетта обявихме официално cooolOffice - интернет със симетрични скорости до 1000 Mbps и възможност клиентите сами да моделират това, което ползват.
Обявихме официално cooolOffice - интернет със симетрични скорости до 1000 Mbps - cooolbox.bg
  • През есента изненадахме и домашните ни клиенти с пълноценен гигабитов интернет. Оставихме в миналото буфериране и прекъсване, защото с тези скорости всеки у дома получава стабилен и безпроблемен достъп до онлайн пространството. След като умножихме скоростите при домашните услуги, решихме да премахнем срочните договори и инсталационната такса. Изненадващо, нали? Вярваме, че хората трябва да са наши клиенти, защото искат и са доволни от това, което получават :)
Изненадахме и домашните ни клиенти с гигабитов интернет - cooolbox.bg
  • Вслушахме се в съветите и желанията, които споделяхте с нас във форумите и фейсбук страницата на Cooolbox. Обогатихме ТВ листата ни с нови канали, функции и продължаваме да работим по всяко ваше запитване :)
  • Накрая, но не и на последно място - събитията, които подкрепихме да се случат. Те бяха като глътка свеж въздух. Няма да забравим хората, с които успяхме да се запознаем, да поговорим и да разменим идеи за бъдещето, а дори и да осъществим такова заедно.
Събитията, които подкрепихме да се случат - cooolbox.bg
Освежихме и при нас самите. Увеличихме екипа, а щом нараства семейството, трябва да се намери и нов дом за него. Сменихме работното пространство, като заложихме на уюта, свежестта и …зеленото! :P Постарахме се да превърнем работния процес в нещо забавно, креативно и не на последно място - продуктивно :)

Сменихме работното пространство, като залoжихме на уюта, свежестта и зеленото - cooolbox.bg
Време е да погледнем напред към новата година. Знаем, че сте свикнали да чувате новогодишни обещания за всичко, което можете да очаквате през новата година. Ние ще разнообразим с новогодишни обобщения на свършените задачи и постигнатите резултати :)

Пожелаваме ви едно запомнящо се посрещане на Новата година и нека тя донесе на вас и вашите близки много coool емоции, настроение и преживявания!
Пожелаваме ви едно запомнящо се посрещане на Новата година - cooolbox.bg


Оставете коментар

Все още няма коментари

Нов коментар


Изпрати ›››