Skip to content

CooolNet вече е в София

  Щастливи сме да обявим, че считано от днес, 13.09.2021 г., официално даваме старт на предлагането на услуги “за дома” в гр. София.

  Започваме от софийските квартали „Младост 1А“ и „Младост 3“, където сме готови с изградена 100% собствена оптична мрежа. Услугата, която ще бъде достъпна за потребителите в тези райони – cooolNet, е добре позната на клиентите ни в Пловдив и Велико Търново.Тя се предлага с безсрочен договор, без инсталационна такса и осигурява надеждна връзка с Интернет у дома, при това със скорости до 1Gbps 🙂

  Високоскоростната оптична връзка дава възможност за сваляне на игри и филми с висока резолюция за секунди, незабавен достъп до интернет приложения, работа с обемни файлове в облачното пространство, стрийминг на 4К видеa и гейминг в реално време, без прекъсване и закъснение, дори и когато се използва от по-голям брой устройства.

  Основното ѝ предимство произтича оттам, че мрежата е изградена по единствената по рода си технология Active Optical Network (AON). До дома на всеки клиент достига самостоятелно оптично влакно, директно от наш техническия център, като по този начин скоростта не се споделя с други потребители.

  Продължаваме развитието на мрежата, като до последното тримесечие на 2022 г. ще сме постигнали покритие на целия район Младост, както и близките до тях Дървеница и Мусагеница.

  И няма да спрем до тук. Следете редовно страницата ни за още новини и събития.