Skip to content

cooolch@t: Интервю с Моника Велкова от Nebosystems

  Добре дошли в новата рубрика на нашия блог – “coоolch@t”. Това е мястото, на което ще си говорим с различни представители на компании свързани с дигиталния свят, както и с наши приятели и експерти в сферата на gaming и tech културата в България. 

  В края на горещите летни месеци стартираме рубриката ни с Моника Велкова – експерт по информационна сигурност в компанията Nebosystems. 

  Здравей, Моника! Разкажи на читателите ни кои са Nebosystems.
  Nebosystems е българска компания, която предоставя продукти и услуги в областите: Информационна сигурност, Управление на ИТ Инфраструктура, Системна интеграция, DevOps и ИТ одит. Ние сме в състояние да осигурим необходимото ниво на качество на услугата, като приложим най-добрите практики за поддръжка на ИТ инфраструктурата със съответните ѝ предимства: ефективност на разходите и гарантирано качество на услугата. Стремим се да помогнем на малкия и среден бизнес, като им дадем възможност да използват различни иновационни технологии и индустриални стандарти в ежедневната си работа. Основната ни цел е да постигнем оптимален резултат, прилагайки индивидуален подход към всеки клиент. 

  Какви са движещите ценности на Nebosystems?
  Нашият екип включва професионалисти на много високо ниво. За нас е много важно да има пълна хармония в работата ни и оценяваме индивидуалните нужди на всеки колега. Компетенциите ни се допълват и това позволява да работим много добре в екип. Най-ценното за нас като компания е да предоставим най-доброто обслужване, a клиентите освен да останат доволни, да имат и сигурност с нас, че ще бъдем на един клик разстояние от тях по всяко време, готови да загасим всеки пожар. Това е и една от основните причини да си партнираме с Cooolbox. С годините сме работили и с други доставчици и откровено мога да кажа от името на цялата компания, че Cooolbox са най-надеждният и отзивчив партньор, а усмихнатият им екип е едно страхотно предимство към ежедневната ни работа. 

  Защо да работим с Nebosystems?
  Ние в Nebosystems сме не просто екип, а „семейство“ от експерти във всички области на ИТ. Наричам нас семейство, тъй като силата на компанията е именно в хората и колаборацията между тях. Индивидуално всеки е чудесен професионалист, но заедно сме непобедим екип. Това е видно и от реализираните ни проекти.

  Какви са проектите, по които работи Nebosystems?
  Работим с клиенти от различни сектори с различни нужди. Стремим се да имаме напълно индивидуален подход към всеки един клиент, тъй като разбираме, че всеки има специфични нужди и проблеми.Работим с разнообразни компании, от малки и средни до големи корпорации, сред които са финтех и финансови компании, застрахователи, индустриални и аутомотив компании и други. Ние не разграничаваме нашите клиенти по тип бизнес или сектор, а по това какви нужди имат и как бихме могли да им помогнем на 100%. 

  Какъв е основният фокус на Nebosystems към днешна дата?
  В момента сме фокусирани върху надеждността и сигурността нана клиентската инфраструктура и интернет свързаност . Много наши клиенти се обръщат към нас за препоръка на надежден доставчик, а тук започва и нашата колаборация с Cooolbox. Обичам да казвам, че е най-добре всеки да върши това, в което е най-добър. Затова препоръчваме изграждане на трасе от Cooolbox, а нашата компетенция идва под формата на консултация, изграждане на стратегия за киберсигурност (филтрация на трафика, защита на крайни точки и сървъри, защита на приложения и др.), системна администрация и интеграция. 

  Какво да очакват клиентите от Nebosystems и Coоolbox?
  Клиентите от нас могат да очакват доверен партньор, който ще бъде до тях във всяка една стъпка. Нашата цел е съвместно с клиента да изберем най-правилните услуги, продукти и подход, които да доведат до надеждна и сигурна услуга, която да гарантира продължителността и безнаказаността на нон-стоп бизнесът на нашите клиенти. А какво по-хубаво от успешен проект, реализиран с помощта на отзивчиви и надеждни партньори каквито са колегите ни от Cooolbox?

  За контакт: 
  https://nebosystems.eu/en_US/ 
  office@nebosystems.eu 
  Моника Велкова