Skip to content

Cooolbox ще предлага новия канал HBO 3 безплатно за своите абонати от 26 март

  На 26-ти март стартира новият канал HBO 3, който ще бъде посветен на най-доброто оригинално НВО съдържание – с тези новини ни зарадваха от HBO Европа. Друго нововъведение е, че от 21-ви март HBO Comedy вече е HBO 2.

  Тематичните канали HBO, HBO 2 и HBO 3 ще предоставят на българските почитатели пълната палитра от НВО съдържание, включително американски и европейски оригинални продукции, документални филми и топ кино заглавия от всички жанрове.

  При нас новият канал ще бъде част от пакет HBO от деня на неговия старт. Цената на пакета остава без промяна. Заявете сега само за 9 лв./месец.

  Какво да очаквате?

  HBO 3 и най-добрите сериали

  HBO 3 е изцяло нов канал, който ще предложи премиери на нови HBO продукции, както и хитови заглавия на други създатели на съдържание, култови сериали на НВО САЩ и продукции на НВО Европа. Освен това, програмата ще включва и избрани филми, които ще се излъчват през деня и късно вечер. През уикендите ще можете да гледате маратони на цели сезони на оригинални НВО продукции.

  HBO 2 и най-добрата селекция от филми за всеки член от семейството

  Съдържанието на HBO 2 ориентирано към цялото семейство. Ще можете избирате сред комедийни, семейни и детски филми през деня, а вечерите ще бъдат отделени за богата селекция от драматични, трилър, екшън и дори хорър заглавия.

  HBO и най-новите кино хитове

  Канал HBO остава водещ във филмовия пакет, като ще продължи да предлага премиерите на най-популярните продукции на НВО САЩ, както и премиерите за малък екран на Холивудските кино хитове.  Всички големи оригинални продукции на HBO ще продължават да бъдат излъчвани успоредно с американската им премиера.

  И накрая, но не на последно място, по случай старта на новия канал HBO 3 предстои “Отворен уикенд” от 26 до 28 март. Всички наши абонати, които имат ТВ услуга, ще могат да гледат напълно безплатно канала за този период.

  Очаквайте целите първи сезони на “Игра на тронове“, “Силициевата долина“ и “Истински детектив“.

  Пожелаваме ви много забавление и филмови емоции! 🙂

  Ако желаете да заявите пакет HBO, можете да го направите, като посетите наш Coool център. За повече информация ни потърсете на телефон 0700 45 045.

  Tags: