26/04/2016

Cooolbox с пълно покритие в Тракия

Cooolbox с пълно покритие в Тракия - cooolbox.bg
Щастливи сме да споделим, че завърши успешно вторият етап на покритие в Тракия и вече всички зони на квартала са coool :)

Побързайте да се възползвате от специалното ни предложение “Безплатен месец в Тракия”, защото важи само до 30.04.2016 г.!

Можете да получите един безплатен месец, ако заявите домашна услуга от портфолиото на Cooolbox за адрес, който попада в зони от А7 до А13 на ж.к. “Тракия”, гр. Пловдив. Пълните условия на отстъпката “Безплатен месец в Тракия” ще откриете ТУК.


С гордост можем да заявим, че най-предпочитана от нашите клиенти е пакетната услуга cooolBox, защото включва:

  1. Интернет със скорост до 100 Mbps, който дава възможност за едновременно качване и сваляне, без да пада скоростта, както и гледане, без накъсване на филми и видеа с ултра високо качество, дори 4К.

  2. IP телевизия със 150 канала, включително 34 HD, както и полезни функции като гледане на предавания до 7 дни назад, превъртане и спиране на пауза, управление на телевизор и цифров приемник с едно дистанционно и много други.

  3. Телефонен номер със 100 безплатни минути за разговори към фиксирани и мобилни мрежи в България и Зона 1, както и неограничени разговори в мрежата на Cooolbox.


Е, искате ли и вие да сте Coool? Лесно е!

Единственото, което трябва да направите, е да попълните онлайн формата ни, да позвъните на 0700 45 045 или да посетите наш Coool център. Всичко останало е наша грижа :)

Ако вече сте наш абонат и имате приятел, който живее в Тракия, можете чрез програмата ни за лоялност “Покани приятел” и вие, и вашият приятел да спечелите 50% отстъпка от една месечна такса.


Защо ни отне толкова време, за да направим Тракия coool?

Процесът по осигуряване на пълно покритие в квартала беше поетапен - започна в началото на октомври и продължи до средата на април. Бяха цели седем месеца на неуморна работа, през които трябваше да изградим собствена канална мрежа в някои участъци, за да положим кабели, както и собствено подземно захранване до жилищните сгради. По този начин оптичните ни кабели са защитени и атмосферните условия няма да имат никакво влияние върху интернет връзката.

С технологията от най-ново поколение Fiber To The Home абонатите ни в Тракия ще разполагат със собствено оптично влакно от нашия технически център директно до техния дом. С изграждането на нова оптична свързаност до всеки клиент ще осигурим максимално качествена, сигурна и безпроблемна интернет връзка.

Заявете още сега своя Cooolbox за адрес в зони от А7 до А13 на Тракия и ние ще ви подарим един безплатен месец! Насладете се на интернет с летяща скорост и телевизия с впечатляваща картина през Великденските празници.
Оставете коментар

Все още няма коментари

Нов коментар


Изпрати ›››