Skip to content

Coool е да си различен – Продължението :)

Преди близо три години взехме нестандартното решение вместо да увеличаваме броя на приемните си офиси, да ги редуцираме. Някои от потребителите може и да са чели първата ни блог статия по темата: https://www.cooolbox.bg/blog/coool-e-da-si-razlichen. Днес стигаме още по-напред. Считано от 30.09.2019 г. закриваме всички наши Coool центрове.

Анализът ни за този период, показва че сме били прави в прогнозите си и плащанията, които постъпват през центровете прогресивно намаляват, като вече са едва 10%, от общите постъпления. Тенденцията е все по-голяма част от тях да са онлайн и смятаме, че скоро това ще е основният метод на плащане.

Добре познатият на повечето от вас клиентски портал My Cooolbox дава възможност за плащане на месечната такса с няколко клика по всяко време на денонощието, от всяко място с достъп до интернет. А едно от най-големите удобства, което привържениците на онлайн плащанията и електронните услуги оценяват, е опцията за настройка на автоматично плащане на таксите.

Други възможности за плащане са:
Онлайн през ePay.bg;
Онлайн през iCARD.bg или iCARD.com;
Онлайн чрез Trans.card;
По банков път: ПроКредит Банк BIC: PRCBBGSF IBAN: BG10PRCB92301028908217

Разбира се, тези от вас, които предпочитат да плащат сметката на място и в брой, могат да направят това във всеки обект на партньорите ни от EasyPay, без допълнителна такса.

За всички други административни процеси извършвани в Coool центровете досега, сме подготвили по-лесни и удобни методи, с които, при възникване на необходимост, ще ви запознаят колегите от отдел “Обслужване на клиенти” на националния ни номер 0800 45 845*, всеки работен ден от 08:00 до 20:00 ч., както и в събота от 09:00 до 18:00 часа.

Фокусът ни винаги е бил върху качеството на предлаганите услуги и развитието и поддръжката на оптичната ни мрежа, а обслужването на клиентите – наш основен приоритет. Затварянето на Coool центровете ще ни даде възможност да се концентрираме върху това.

При възникнали въпроси или нужда от съдействие, връзката с нас е лесна 🙂 – можете да ни пишете чрез формата ни за контакт или да ни потърсите на 0800 45 845*!
*Всички такси за обаждане, от който и да е български фиксиран или мобилен оператор, са за наша сметка.

Tags: