Coool е да си различен :)

12/08/2016
Coool е да си различен - cooolbox.bg

Знаете ли защо почти нямаме coool центрове и не откриваме нови?

От много време ни се върти една нестандартна идея и решихме най-накрая да я осъществим. И така, докато на всеки ъгъл цъфти офис след офис, от 15.08.2016 г. /понеделник/ coool центърът ни на ул. “Байкал” № 2 в Пловдив ще преустанови своята дейност.

Сигурно ще си помислите, че сме луди :) Но, макар и работата ни да се увеличава с всеки изминал ден, ние вярваме, че трябва да улесним максимално вас, нашите клиенти. Край на дългото чакане, губене на време и нервно потропване с крак. Вече не е нужно да се съобразявате с работно време или кой ден от седмицата е, защото онлайн всичко е възможно.

Осигурили сме за вас няколко алтернативни варианта, които ще улеснят плащането на сметката ви всеки месец. Един от тях е чисто новият портал My Cooolbox. Той ви дава възможността, където и да се намирате, по всяко време на денонощието, да платите месечната си такса с няколко клика. Все пак, не сме забравили и тези от вас, на които им е по-удобно да си плащат сметката на място и в брой. Партньорите ни от EasyPay имат над 60 обекта в град Пловдив и във всеки един от тях приемат плащания към нас без допълнителна такса.

Други възможности са:
  • Онлайн през ePay.bg;
  • Онлайн през iCARD.bg или iCARD.com;
  • Онлайн чрез Trans.card;
  • По банков път: ПроКредит Банк BIC: PRCBBGSF IBAN: BG10PRCB92301028908217

Знаете ли защо почти нямаме coool центрове и не откриваме нови такива? Защото намираме за много по-добро решение да влагаме тези средства и усилия в подобряване на услугите ни и качеството на обслужване на нашите абонати.

При въпроси и затруднения, винаги можете да се обръщате към колегите ни от отдел “Обслужване на клиенти”, който е на разположение 24/7 и ще отговори на вашите запитвания на телефон 0700 45 045.
‹‹‹ Назад