Тръжна документация за провеждане на процедура "Избор с публична покана" с предмет: "Доставка, инсталация и пускане в действие на синхронизиран мултикомпонентен коплект (СМИК) - 4 бр."

Прочети още ›››


Уважаеми клиенти,

Желаем да Ви информираме, че по случай Великден и свързаните с него почивни дни, нашите Coool центрове в гр. Пловдив и гр. Велико Търново няма да работят от 29.04.2016 г. до 02.05.2016 г. включително.


Прочети още ›››


Предстои да проведем поредица от технически профилактики през месец aприл. Причината е подмяна на оборудване в опорната ни оптична мрежа. Ще бъдат засегнати частично услуги на домашни и бизнес абонати в градовете Пловдив и София. В рамките на интервалите за ремонтна дейност се очакват няколко прекъсвания на услугите с обща продължителност до 2 часа.

Планираните дни и часови интервали за ремонтна дейност са...


 


Прочети още ›››


На 23-ти март 2016 г. предстои техническа профилактика в гр. Велико Търново. Причината е подмяна на оборудване в опорната ни оптична мрежа. Ще бъдат засегнати частично услуги на домашни и бизнес абонати в кв. Картала.

Ремонтната дейност ще се извърши в интервала...


Прочети още ›››


Уважаеми клиенти,

Желаем да Ви информираме, че по случай Националния празник на България и свързаните с него почивни дни, нашите Coool центрове в гр. Пловдив и гр. Велико Търново няма да работят в интервала...


Прочети още ›››