Skip to content

Предстои безплатен отворен уикенд за Diema Extra

    Предстоят светли и празнични дни – време за споделени моменти с приятели, забавление и хубави емоции 🙂
    Най-щастливи ще са почитателите на спорта! Защо ли?

    Стартира безплатен отворен уикенд за каналите от пакет “Diema Extra”.
    От 29 април до 2 май 2016 г. всички наши абонати ще имат възможност да гледат безплатно спортно съдържание в HD качество в ефира на три телевизионни канала – Diema Sport HD, Diеma Sport 2 HD и TRACE Sport Stars.

    В петък, 29 април, Diеma Sport 2 HD ще предложи на зрителите два двубоя от „А” футболна група. Ботев Пловдив приема Пирин в 17.15 ч., а Лудогорец ще бъде домакин на Монтана от 20.00 ч. На 30 април, събота, в 17.45 ч. в ефира на Diema Sport HD предстои сблъсъкът между Берое и Славия в среща от 31-ия кръг на „А” група.

    Футболната фиеста с „Diema Extra отворен уикенд” ще продължи по Diema Sport HD с английската Висша лига, на 1 май, неделя, с три дългоочаквани двубоя. Дали това ще се окаже уикендът на Лестър Сити, в който отборът ще триумфира с титлата на Англия? Ще разберем в 16.05 ч. В същия ден от 14.00 ч. ни очаква срещата Суонси Сити – Ливърпул, а веднага след нея от 18.15 ч. играят Саутхямптън – Манчестър Сити.

    От 29 април, петък, до 1 май, неделя, в ефира на Diеma Sport 2 HD зрителите ще могат да проследят вълнуващите събития около Гран При на Русия във Формула 1 – тренировки и квалификации. Кулминацията ще настъпи на 1 май, неделя, в 15.00 часа, когато най-добрите пилоти в света влязат в шеметната надпревара на пистата в Сочи за голямата награда на Русия. Цялата програма за уикенда ще откриете в сайта на Нова Телевизия.

    Предстоят велики моменти, славни битки и спортни предизвикателства. 
    Изживейте велики дни и емоция с пакет Диема Екстра! 
    Не пропускайте нито една велика спортна победа!