Skip to content

Ново начало за Cooolbox

    Нетърпеливи сме да ви разкажем за всички новости, които се случват около нас. Ето, че моментът настъпи!

    Всичко започна преди три години, когато стартирахме процес на преструктуриране на компанията. Оттогава досега сме инвестирали над 5 млн. лв. в нашата мрежа и оборудване с цел повишаване на ефективността и преориентиране в предлаганите услуги – от интегрирани телекомуникационни решения за корпоративни клиенти и интернет доставчици към услуги за крайни клиенти, малки и средни фирми.

    Как инвестираните средства ни помогнаха да повишим ефективността?

    • В края на 2012 г. преместихме Централата на компанията от София в Пловдив, заедно с част от служителите. Минахме през доста перипетии и периодът определено не беше лесен за нас.
    • Повишихме ефективността на мрежата чрез внедряване на интелигентна система за управлението й, което повиши качеството на нашите услуги и ефективността на обслужване на клиентите ни. Автоматизирахме целия процес и към момента разполагаме със 100% собствена инфраструктура в градовете, в които оперираме. Изградихме мрежа за пренос на данни от най-ново поколение, 100% оптична и по технологията Direct Fiber To The Home. Това е единствената по рода си технология за свързване на абоната чрез резервирано оптично влакно директно до техническия център.
    • Разширихме покритието. Скоро обявихме официално, че вече предлагаме Cooolbox услуги за домашни клиенти и в ж.к. Тракия, гр. Пловдив. На финалната права сме от пълно покритие на града. Очакваме това да се случи до края на 2016 г. За гр. Велико Търново този процес вече приключи.


    Какво ново предстои за нашите клиенти?

    • ITD Network става Cooolbox

    Процесът на преструктуриране на компанията ще приключи със смяна на името на фирмата от  “Ай Ти Ди Нетуърк” АД на “Кулбокс” АД,  защото това най-добре ще отговаря на нашата визия, отношението ни към клиентите и екипa от готини хора, който работи в компанията. Промяната няма да налага преподписване на договори, клиентите ще ползват услугите ни както досега.

    Продължаваме да предлагаме бърза, сигурна и стабилна връзка, за да дадем възможност на клиентите ни да се възползват от пълния потенциал и свободата, които предлага Интернет.

    Нашето желание занапред е чрез услугите ни да повишаваме качеството на живот в градовете, в които сме, и да ги правим по-привлекателни.

    • Ново лого

    От днес сме с ново и модерно лого. Като високотехнологична компания, искахме логото ни напълно да отговаря на тази визия.

    • Нов уеб сайт

    За всички наши клиенти разработихме нов и модерен уеб сайт, който да бъде по-информативен и да предложи по-добро потребителско изживяване.

    Вече ще си имаме и блог.

    • Нови функции към IPTV платформата ни

    През последните няколко месеца усилено работихме върху подобряване на собствената ни платформа за IP Телевизия. Резултатът вече е налице. От началото на месец октомври са налични функции за времеви контрол, с които телевизията ни става още по-интерактивна. Новите функции дават възможност за гледане на пропуснати предавания на определени канали до 7 дни назад, спиране на пауза и превъртане в предавания. Упътване за работа с функциите има ТУК.

    Благодарим за всички добри отзиви, които получаваме, защото те са голямо насърчение и признание за нас!

    • Нов район на покритие

    Вече приключихме с първия етап на покритие на ж.к. Тракия, гр. Пловдив. Зони от А1 до А6 са готови.

    Следете картата и очаквайте скоро да се похвалим с пълно покритие на квартала.

    За всички нови клиенти от Тракия, попадащи в зона на покритие, сме подготвили специален подарък – един безплатен месец. Повече за промоцията има ТУК.

    Много се вълнуваме за предстоящото начало! След приключване на преструктурирането, планираме да съсредоточим 100% от ресурсите ни върху развитие на нашите услуги и тяхното непрекъснато подобряване.

    Благодарим на всички наши клиенти за гласуваното доверие!

    Наш приоритет и занапред ще бъде да го оправдаваме напълно, както досега.


    Най-хубавото предстои! 🙂